Annonce

Opret nyhed

Fra venstre: Bo Nielsen, Operations Improvement Manager, Jan Lythcke-Jørgensen, Næstformand, effektivitet.dk, Michael Svane, Branchedirektør, DJesper Strande, Sr. Supply Chain Project Manager og Henrik Storm Jørgensen, Vice President, Corporate Supply Chain. Foto: effektivitet.dk

Ambu A/S vinder Den Danske Supply Chain Pris 2016

Den Danske Supply Chain Pris 2016 blev uddelt i går og gik til Ambu A/S

BRANCHENYT

Ambu A/S som producerer engangsprodukter til sundhedssektoren har netop modtaget Den Danske Supply Chain Pris 2016. Som ’danmarksmestre i Supply Chain’ kommer virksomheden i selskab med bl.a. Widex, Danfoss, Vola, Region Hovedstadens Blodbank og Lego System, som tidligere år har opnået den eftertragtede titel og pris. effektivitet.dk står bag Supply Chain Prisen, som hvert år uddeles på Den Danske Supply Chain konference i København. Årets udgave fandt sted i går.

I begrundelsen for at tildele årets Supply Chain Pris hedder det blandt andet, at Ambu A/S over de seneste seks år med succes har gennemført store og sammenhængende SCM-udviklingsprogrammer, der med stærk professionel projektstyring i kronologisk rækkefølge hver især har konstrueret ’den nye Supply Chain’ hos Ambu. Temaerne har i hovedtræk været: Global S&OP process & Sales Forecasting (2010), Stock Monitoring (2011), Differentiated planning (2012), Direct Order fulfillment (2013), 3PL warehouses (2014) og SCM optimization (2016).

Koncernens ’SCM center of excellence’ har gennem hele 2016 arbejdet målrettet med projektopgaver omkring ’Cost to Serve programmet’ med udgangspunkt i en kundesegmentopdeling. Dommerkomiteen hæfter sig særligt ved den stærke projektporteføljestyring herunder evnen til at inddrage Salg og Marketing som hovedansvarlige for værdikædeoptimeringer. Et solidt analysearbejde har skabt unikke resultater, som har medvirket til at skabe betydelig værditilvækst for aktionærerne i det børsnoterede selskab.

Det er 23. år i træk, at Den Danske Supply Chain Pris uddeles til en virksomhed, som anerkendelse for at have arbejdet aktivt med Supply Chain og opnået resultater, som er blandt de bedste i branchen.

De sidste 5 års vindere er:

2015: Widex
2014: Danfoss
2013: GN Resound
2012: Vola
2011: Region Hovedstadens Blodbank

Læs mere på www.dendanskesupplychainpris.dk

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce