Annonce

Opret nyhed

Millionstøtte til intelligent hospitalslogistik

Markedsmodningsfonden har givet tilsagn om at støtte et projekt om intelligent hospitalslogistik med godt 12 millioner kroner.

LAGER & DISTRIBUTION

Tøj, mad, medicin, instrumenter, udstyr med mere skal med et nyudviklet lagersystem være tilgængeligt for plejepersonalet via luger i sygehusenes vægge. Illustration: Intelligent Systems.

Et projekt om intelligent hospitalslogistik (IHL), der løber frem til 2015, skal udvikle og afprøve et fuldautomatisk og integreret lager- og logistiksystem til sygehuse. Projektet har nu fået tilsagn om en støtte på omkring 12 millioner kroner fra Markedsmodningsfonden.  

Læs også: Nyt koncept skal automatisere hospitals-logistikken

Ifølge Intelligent Systems, der har været med til at designe IHL fra projektets opstart i 2010, skal systemet skabe mulighed for at tøj, mad, medicin, instrumenter, udstyr med mere bliver tilgængeligt for plejepersonalet via luger i sygehusenes vægge.

Høj tilgængelighed
Meningen er, at alle remedier skal være tilgængeligt inden for 25 meter og fem minutter, oplyser Intelligent Systems i en pressemeddelelse.  

”IHL-konceptet vil betyde en revolution af arbejdsgangene på sygehusene – med blandt andet effektivitet, bedre kapacitetsudnyttelse og sporbarhed”, siger Niki Grigoriou, CEO i Intelligent Systems.

Læs også: Vanetænkning kan bremse effektiv logistik på sygehuse

I alt deltager 18 danske virksomheder og fem danske hospitaler i projektet.

- JKK

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce