Annonce

Opret nyhed

"Udviklingen har været særdeles positiv den senere tid, og vi ser nu frem til at udvide kapaciteten og fortsætte fremgangen i den kommende periode", siger Johan Röstin, der er CEO i HH Ferries AB. Foto: HH Ferries.

Scandlines udvider godskapaciteten på Helsingør-Helsingborg

Grundet en stigende efterspørgsel fra overfartens fragtkunder og en stigende vækst i godstrafikken øger Scandlines Helsingør-Helsingborg nu kapaciteten. Dermed regner man med at øge antallet af overførte lastbiler med 40.000 årligt.

BRANCHENYT

Den 1. december øger Scandlines kapaciteten på overfarten Helsingør-Helsingborg, når Hamlets sejlplan udvides med fem timer per døgn. Udvidelsen skyldes en stigende efterspørgsel fra overfartens fragtkunder og sker i forlængelse af en længere periode med stigende vækst i godstrafikken.

Læs også: HH Ferries Group miljøcertificeres

Overfartens konkurrencedygtige priser og driftssikkerhed er grundlaget for, at Helsingør-Helsingborg i 2016 fragtede 410.000 lastbiler.

Kapacitetsudvidelsen gør det muligt at imødekomme kundernes efterspørgsel og øge antallet af overførte lastbiler med ca. 40.000 årligt, skriver Scandlines i en pressemeddelelse.

”Vi har over en længere periode oplevet fremgang i godstrafikken, og alene de seneste otte uger er antallet af overførte lastbiler steget med mere end otte procent. Vores fragtkunder er tilfredse med Øresunds flydende bro, og udvidelsen er et led i vores løbende arbejde for at opretholde den rette kapacitet og det rigtige serviceniveau. Der skal altid være en afgang, der passer”, siger Johan Röstin, der er CEO i HH Ferries AB.

Positiv udvikling i den seneste tid
Som et led i færgens ombygning til 100 procent batteridrift har Hamlet fulgt en udvidet sejlplan i forbindelse med færgen Auroras værftsbesøg.

I denne periode har driftssikkerheden været høj, samtidig med at man har oplevet en stigende interesse for overfartens udvidede app, der er blevet downloadet af over 40.000 kunder.

Læs også: Færger på batteri mellem Helsingør og Helsingborg

”Udviklingen har været særdeles positiv den senere tid, og vi ser nu frem til at udvide kapaciteten og fortsætte fremgangen i den kommende periode, så vi kan imødekomme efterspørgslen fra både professionelle og private kunder. Udvidelsen af kapaciteten betyder også, at vi skal ansætte yderligere personale”, siger Johan Röstin.

- EL

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce