Bureau Veritas

Slået op d. 06.02.2024

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Stilling
Auditor
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Sydjylland
Arbejdssted
Fredericia
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Med et af verdens stærkeste brands i ryggen får du mulighed for at gøre en forskel i en global og bæredygtig virksomhed. Bureau Veritas er en af Danmarks førende certificeringsvirksomheder, som årligt gennemfører mere end 7.500 virksomhedsbesøg. Vi certificerer vores kunders ledelsessystemer, produkter og ydelser op mod gældende standarder, lovgivning og direktiver. I samarbejde med vores kunder sikrer vi et højt niveau inden for blandt andet bæredygtighed, kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, cybersecurity og informations- og fødevaresikkerhed.

Hos Bureau Veritas bidrager alle til at skabe tillid mellem virksomheder og deres kunder. Vi drives af at gøre en forskel for den verden, vi lever i, og vi er på udkig efter dig, der drømmer om at sætte dit aftryk.

Vær linket mellem forretningen og kunderne

Som auditor hos Bureau Veritas bliver du en del af et stærkt auditor team, hvor du vil vil agere bindeled mellem forretningen og vores kunder. Dette vil betyde, at dit primære fokus vil være på, at lave audits ude hos vores kunder. Dette taler selvfølgeligt ind til din interesse for at der er overensstemmelse med gældende ledelsessystems- og produktstandarder inden for eksempelvis ISO 9001, ISO14001, og ISO45001. Dine relationer til vores kunder er lige så vigtig, som din viden på standarderne, da det er essentielt for at, at opfylde vores kunders behov.

Du vil blive del af en virksomhed med fantastiske og vidensrige kolleger, hvor omgangstonen er uhøjtidelig, og hvor der er plads til forskelligheder og hjælp, hvis der skulle være behov for det. Ikke mindst rummer vi mange roller og opgaver, der gør det interessant at møde på arbejde hver dag. Hos os er der mulighed for at udfordre og blive udfordret.

Hos Bureau Veritas vil du få en spændende stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig professionelt, fagligt og personligt. Vi vil sørge for at give dig den nødvendige træning og viden til at opnå og vedligeholde lead auditorgodkendelser, inden for relevante standarder, så du til enhver tid kan tilbyde vores kunder den bedste og mest opdaterede service og viden.

Hvad vil gøre dig successfuld hos Bureau Veritas?

Vi er på udkig efter en kollega med en baggrund og erfaring inden for forskellige standarder, som motiveres af at yde en ekstra service overfor vores kunder. Derudover søger vi en proaktiv og problemløsningsorienteret kollega, som også har lyst til at komme ind i et fagligt, stærkt miljø, som kan være med til at vidreudvikle dine stærke kompetencer inden for de forskellige standarder.
 

Derfor forestiller vi os;

  • At du har auditeringserfaring og viden inden for ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 og opbygning, implementering og vedligeholdelse af ledelsessystemer
  • At du trives i et dynamisk og servicedrevet miljø med korte deadlines
  • Du har modet til at kaste dig ud i opgaver, som du ikke altid på forhånd har indgående kendskab til
  • Du er god til at samarbejde med andre mennesker og evner at se en sag fra flere sider
  • Arbejder løsningsorienteret ift. komplekse opgaver
  • Besidder systematiske og analytiske evner 

Med dit ”mindset” sikrer du de bedste løsninger for vores kunder og kan gøre dette på både dansk og engelsk. Som person er du selvstændig og forstår at skabe relationer både internt og eksternt. Din berøringsflade med forskellige kunder og andre auditorer kan være stor og derfor vil du blive bakket op af dygtige kollegaer i Bureau Veritas i Danmark.

Er du vores nye kollega?

Er du interesseret og er klar til at gribe udfordringen? Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt ved at trykke på ’apply’. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Dan Madsen, Sektorchef på dan.madsen@bureauveritas.com .

Vi lukker for rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.