Bredana Axcite A/S

Webinar

Automatiser tidkrævende opgaver med Copilot

AI, kunstig intelligens, bliver en game-changer - også på tværs af Dynamics 365 Supply Chain Management platformen. Hør alt om, hvad AI kan gøre for jeres virksomhed på vores webinar om Copilot.

Kategori

Webinar

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

Start dato

20. februar 2024 kl. 10:00

Slut dato

20. februar 2024 kl. 11:00

Foto: Bredana Axcite

Kunstig intelligens, tager et kvantespring fremad og kan blive en game-changer på tværs af Dynamics 365 Supply Chain Management. Arbejdsgange automatiseres og processer strømlines. I får adgang til værktøjer der kan give jer værdifulde indsigter, som I kan handle på.

På webinaret giver vi dig indblik i de fordele den AI-baserede Copilot kan hjælpe med at opnå, her og nu.

Vi deler seneste nyt om Microsofts planer for den gennemgribende indførelse af AI-værktøjet i Dynamics 365.

Vær på forkant med udviklingen og dyk ned i alt det nye og få et godt indblik i, hvordan værktøjerne kan arbejde for dig og din virksomhed.

På 60 minutter, præsenteres du for:

  • Se, hvordan Copilot kan hjælpe med at filtrere og organisere ændringer af indkøbsordrer, og komme med forslag til handlinger baseret på AI-genereret analyse.
  • Lær, hvordan Copilot hjælper med at styre betalinger og cashflow, udregner sandsynligheden for en rykkerproces, og præsenterer hvordan den bedst gennemføres.
  • Få præsenteret Invoice Capture, hvor Copilot afløfter data fra kreditorfakturaer i en ny og mere automatiseret proces.

Vi glæder os også, til at løfte sløret for de innovative funktioner, der er på tegnebrættet, og som lige om lidt vil kunne give dig endnu flere forretningsmæssige fordele!

Lad Copilot gøre det tidskrævende rutinearbejde, og fokusér i stedet medarbejdernes ressourcer på det, der giver værdi til din forretning.

​Vi afslutter webinaret med en live Q&A.

Din vært på webinaret:

  • Michael Christensen, Application Consultant, ERP/BI

Flere Events

Se alle