Bredana Axcite A/S

Slået op d. 07.02.2024

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Stilling
System Developer
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Midtjylland
Arbejdssted
Aarhus eller Kolding
Kontaktmail
mcr@axcite.dk
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Udvikler i Bredana Axcite  

Bredana Axcite er en arbejdsplads med en flad virksomhedsstruktur, elastiske mødetider og mulighed for hjemmearbejde. Fagligheden er høj, men jargonen er løssluppen og humoristisk, og vi siger sjældent nej til et spil bordfodbold.  

Som System Developer vil du blive det 13. medlem af vores udviklerteam og det stærke sammenhold, vi har. Vi løfter i flok, går op i vidensdeling og spiller hinanden gode så meget, som vi overhovedet kan. Vi har en god alderssynergi, og du vil blive taget godt imod af kollegaer, som hjertens gerne vil lære fra sig og svare på ”dumme” spørgsmål. Du vil desuden få indflydelse på egen arbejdsdag og de opgaver, du sidder med, samt rig mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer.  

Hos os får du også favorable personalegoder, som f.eks. en månedlig bonusordning, fremragende firmaarrangementer og mulighed for frokostordning.

Din profil (sådan cirka) 

Tiden flyver afsted, når du udvikler kode, og du ser programmering som mere end et arbejde. Du synes faktisk ligefrem, det er sjovt at bygge og udvikle. Når dine fingre flyver hen over tastaturet, har du objektorienteret programmering i baghovedet. Du går nemlig op i god programmeringsskik og tilstræber altid høj kvalitet i din kode. Til sidst er du nysgerrig, interesserer dig for ny teknologi og sætter pris på at være en del af et team, du kan sparre med.   

I jobbet som System Developer vil du komme til at arbejde med Dynamics 365 og Microsoft-produkter såsom Azure og Power Platform. Her vil du, ligesom dine kollegaer, følge kvalitetssikringsprincipperne inden for Unit Testing og Code Review for at understøtte feedback, faglig sparring og høj kvalitet.  

Om Bredana Axcite

Vi er et ERP-hus, som har leveret IT-løsninger til virksomheder i mere end 30 år. Virksomheden er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger i dag cirka 35 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Aarhus og Kolding. 

Vi mener, at glade mennesker arbejder bedst, og derfor gør vi meget for vores medarbejdere og den gode relation. Vi har en usædvanlig høj medarbejderanciennitet, og det er ikke ualmindeligt, at tidligere medarbejdere vender tilbage til Bredana Axcite.  

Ansøgning og spørgsmål

Send CV og ansøgning til Development Manager og partner Michael Cronqvist på mail mcr@axcite.dk.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.