Bredana Axcite A/S

Seminar

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Glæd dig til SCM-dagen 2024 - en inspirerende seminardag med 11 indlæg + to gæstetalere, hvor strategi, teknologi og stærke løsninger i Dynamics 365 Finance og Supply Chain Management er omdrejningspunkter

Kategori

Seminar

Sted

AI Innovation House i Vejle

Start dato

17. april 2024 kl. 09:00

Slut dato

17. april 2024 kl. 15:30

Foto: Bredana Axcite

Hvordan kommer AI til at påvirke Supply Chain på kort og længere sigt? Hvilke opgaver kan AI tænkes at hjælpe med at løse? Og hvordan kommer teknologien til at influere på Dynamics 365 Finance og Supply Chain Management?

Det får du indblik i på SCM-dagen 2024, der holdes onsdag den 17. april i AI Innovation House i Vejle.

Bredana Axcite står igen som arrangør af det store, årlige event, der henvender sig til virksomheder inden for produktion, handel og distribution, der vil optimere deres processer.

”Det er en dag, hvor strategi og teknologi er omdrejningspunkter, og hvor vores erfarne eksperter præsenterer en række stærke værktøjer i Dynamics 365 Finance og Supply Chain Management, fortæller CCO Mona Trapp, Bredana Axcite.

Hertil kommer spændende indlæg fra to gæstetalere:

Professor Jan Stentoft, SDU, har forsket i Supply Chain i en årrække. Han sætter fokus på, hvordan AI har potentiale til at disrupte Supply Chain. Hør ham fortælle om de konkurrencefordele, first movers kan opnå.

Antropolog og forfatter Dennis Nørmark svarer på, om AI skaber eller fjerner meningsløse opgaver. Han tager udgangspunkt i sin internationale bestseller ”Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting”.

Det er gratis at deltage i SCM-dagen 2024, men der er ikke ubegrænsede pladser, så hvis du vil sikre dig en ”billet”, bør du tilmelde dig i dag!

Klik på linket, se hvad det omfattende seminarprogram byder på og udfyld tilmeldingsformularen.

Vi glæder os til at se dig.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.