CHEP certificeret som bedste arbejdsgiver i Europa for andet år i træk

Udnævnelsen sker, efter CHEP’s datterselskaber i Belgien, Frankrig, Tyskland, Irland, Polen, Spanien og Storbritannien er blevet anerkendt for deres gode medarbejderforhold.

CHEP, global leverandør af palleløsninger, er af Top Employers Institute (TEI, Institut for toparbejdsgivere) blevet certificeret som en af 2019’s bedste arbejdsgivere i Europa. Top Employers Institute er en global certificeringsinstitution, der beskæftiger sig med medarbejderforhold.

For at opnå Top Employer Europe-status skal en virksomhed være godkendt som Top Employer i mindst 5 lande i regionen. CHEP modtager certificeringen som Top Employer Europe igen i år efter virksomhedens datterselskaber i både Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Polen og Irland er blevet godkendt. 


David Plink, CEO hos Top Employers Institute, udtaler: "CHEP hører til blandt verdens bedste arbejdsgivere, når det kommer til medarbejderforhold, og det afspejler sig også i deres resultater. Det er en virksomhed, som fokuserer på kvalitet, ikke kun når det gælder produkter og sikkerhedsstandarder, men også når det gælder udbuddet af spændende karrieremuligheder for deres ansatte rundt omkring i verden. De formår at tiltrække og fastholde talenter ved at tilbyde dem gunstige arbejdsforhold og gøre en indsats for at udvikle de ansatte.”  

TEI uddeler certificeringen til virksomheder, der lever op til de højeste standarter for medarbejdernes arbejdsforhold. Efter godkendelsen og en ekstern audit vurderes og sammenlignes de godkendte virksomheders resultater ud fra en internationalt fastsat standard.

Programmet godkender arbejdsgivere på baggrund af deres tilbud til medarbejderne inden for ti områder: 

  • Talentstrategi
  • Tiltrækning af talenter
  • Kontormiljø
  • Ansættelsesprocedure
  • Læring og udvikling
  • Præstationsstyring
  • Ledelsesudvikling
  • Karrierevejledning
  • Godtgørelsesordning og bonusser
  • Kultur


Ruediger Heim, CHEP EMEA’s underdirektør for HR, siger: 

"Vi er meget glade for at være blevet certificeret som toparbejdsgiver for andet år i træk. Vi er bevidste om, at det ikke alene er vigtigt, at vores ansatte er stolte af den succes, de er med til at skabe for virksomheden, men at stoltheden og det engagement, der ligger bag, også er nøglen til vores kunders og aktionærers succes.

Hos CHEP fokuserer vi altid først på vores folk, og vores indsats og investeringer i vores medarbejdere er ikke alene igen blevet anerkendt i Europa, men nu også i Sydafrika, Indien og Saudi Arabien."


CHEP arbejder målrettet for at udvikle medarbejderes individuelle karrierer, vækste deres kompetencer og støtte den enkelte på deres vej i virksomheden. Det gør de ved at levere førsteklasses lærings- og udviklingsprogrammer og -værktøjer samt gode mobilitetsmuligheder.

Du kan læse om Chep forbedring af forsyningskæden her.

CHEP's Commercial Academy fik for nylig tildelt prisen som "Learning Program of Excellence" af Learning & Performance Institute (LPI).    

Thomas Allmark, CHEP EMEA’s direktør for integration og mangfoldighed, siger: “Alle CHEPmedarbejdere får mulighed for at udvikle deres karriere i et multinationalt og multikulturelt selskab.

Prisen er en anerkendelse af vores indsats for at få mest muligt ud af vores mangfoldige talentmasse og skabe et miljø, hvor alle føler, at de kan bidrage til vores succes. Mangfoldigheden i vores medarbejderskare afspejler mangfoldigheden i vores forretning og de kunder, vi betjener."

For flere oplysninger bedes du kontakte:

Torben Lund Landechef, Chep Danmark +45 40 20 16 69 torben.lund@chep.com

CHEPs nye algoritme øger antallet af indsamlede paller i Europa med 500.000 enheder om året

21.05.2023CHEP Denmark

Sponseret

03.05.2023CHEP Denmark

Sponseret

CHEP Danmark planter læring om træer og naturressourcer hos næste generation

25.04.2023CHEP Denmark

Sponseret

CHEP Danmark på LOOP Forum 2023

12.04.2023CHEP Denmark

Sponseret

Et internationalt flow betyder mere effektiv forsyningskæde

09.01.2023CHEP Denmark

Sponseret

Brambles awarded CDP double ‘A’ score for transparency and action on climate change and forests

02.01.2023CHEP Denmark

Sponseret

Brambles for første gang nr. 1 på Dow Jones’ indeks over bæredygtighed