DHL optimerer på stykgods og indgår scm-aftale med Jysk

Den store transportaktør DHL Freight har udvidet sin stykgodsservice Eurapid med bl.a. afhentning samme dag og levering før kl. 12. Derudover har selskabet indgået en femårig aftale om håndteringen af det indgående vareflow for Jysk.

DHL vil fortsat varetage store dele af Jysk Nordics forsyningskæde, der bl.a. omfatter storlageret i Uldum. Foto: Jysk.

27.09.2017

Anders Kampmann, SCM.dk

Fra og med juli i år har transportgiganten DHL Freight udvidet og optimeret sit stykgodsprodukt Eurapid, således at servicen nu er tilgængelig på 105 destinationer i 22 europæiske lande med det, selskabet selv kalder ekstremt korte transittider. Eurapid er blevet tilføjet to nye tilbud i form af afhentning samme dag, som nu også er tilgængeligt for sendinger op til 2.500 kg, ligesom kunder i udvalgte områder kan booke levering før kl. 12 som tilkøb.

Læs også: DHL og Volkswagen tester levering til bagagerum

Adm. direktør for DHL Freight Danmark, Ole Mørk, er godt tilfreds med forbedringerne af Eurapid-servicen. Foto: DHL.

”DHL Freight Eurapid supplerer vores nuværende produktportefølje med en premiumservice for almindeligt stykgods. De seneste forbedringer markerer endnu et skridt i vores nye strategi ’Freight 2020’, som indeholder et klart defineret mål om at tilbyde den størst mulige kvalitet, hastighed og pålidelighed indenfor vores serviceområde. For eksempel kræver kunderne indenfor teknologi-, tekstil- og modebranchen en højere frekvens og mere pålidelig håndtering”, siger adm. direktør for DHL Freight Danmark, Ole Mørk.

Eurapid omfatter fortsat både Priority Handling, Priority Booking og Priority Boarding, som alt i alt skal sikre den bedst mulige service lige fra booking til levering via pålidelig planlægning, gennemsigtige priser og digital ordrebehandling. Selve tjenesten bygger på Freights EuroConnect-netværk, der omfatter over 2.000 internationale forbindelser på tværs af hele Europa.

Stærk service til Jysk
Andetsteds i organisationen har DHL International Supply Chain, der er scm-divisionen af DHL Global Forwarding, underskrevet en femårig forlængelse af sit samarbejde med Jysk Nordic, som er en del af Lars Larsens omfattende koncern.

Som en del af aftalen vil DHL håndtere Jysk Nordics indgående vareflow med en integreret supply chain-løsning, der også omfatter online vendor booking og services til varetagelse af købsordrer. På den måde vil DHL fortsat håndtere en årlig mængde på omkring 55.000 TEU, fortrinsvis fra Asien og Middelhavsregionen samt Sydamerika og Mellemøsten, og til EMEA-området.

Eurapid-tjenesten omfatter adskillige forskellige services. Illustration: DHL Freight.

”Vi er meget tilfredse med, at vores service til Jysk Nordic har resulteret i en kontraktforlængelse; og vi ser frem til fortsat at servicere Jysk med en stærk forsyningskædeløsning, der vil understøtte dem med at udvide forretningen”, siger Head of Operations Nordics & Central Eastern Europe for DHL Global Forwarding International Supply Chain, Chris Arnold.

”DHL-løsningen har givet os bedre kontrol og gennemsigtighed i vores forsyningskæde og tilføjer reel værdi til Jysk, specielt gennem online vendor booking og EDI-forbindelserne. Vi ser at løsningen har understøttet vores kontinuerlige indsats for at strømline og forbedre vores indgående vareflow, og vi ser frem til, at vores partnerskab med DHL vil vokse yderligere”, siger shipping manager for Jysk Nordic, Loui Andreasen.

Læs også: Jysk udvider distributionscenter med højlager

Den første Jysk-butik, dengang under navnet Jysk Sengetøjslager, åbnede dørene på Silkeborgvej i Aarhus i 1979. I dag tæller kæden over 2.500 butikker i 48 lande.

Roima Denmark A/S

Sponseret

European House of Beds har fokus på logistikoptimering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Distribution

Mere fra...

06.12.2023SCM.dk

Rederier har betalt under 1 procent i skat af 472 milliarder

06.12.2023SCM.dk

Digitalisering booster virksomheder

06.12.2023SCM.dk

Større fleksibilitet for chauffører

06.12.2023SCM.dk

Maersk vil investere 500 millioner dollar i logistik i Sydøstasien

05.12.2023SCM.dk

Aarhus-studerende vandt pris for hjælp til lastbilchauffører

05.12.2023SCM.dk

Udvikling inden for IoT gavner teknologivirksomhed

05.12.2023SCM.dk

7 anbefalinger til den moderne logistikterminal

04.12.2023SCM.dk

Netbutikker bliver de store vindere

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
Bureau Veritas
Webinar
Webinar: Er din virksomhed eller ønsker den at blive leverandør til Forsvaret?

Bliv klogere på AQAP-standarderne og deres krav

Dato

13.12.2023

Tid

13:30

Sted

Online

Bureau Veritas
Konference
Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Jeppe Teglskov Jacobsen, Adjunkt ved Institut for Militær Teknologi hos Forsvarsakademiet, som vil tale om "Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside".

Dato

04.01.2024

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Fra Kassø til hele verden med Power-to-X | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Alexander Reumert, Project Associate hos European Energy A/S, som vil tale om "Fra Kassø til hele verden med Power-to-X".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Accelereret klimatilpasning nu! | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Sebastian Mernild, Professor og leder af SDU Climate Cluster fra Syddansk Universitet, som vil tale om "Accelereret klimatilpasning nu!".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Mod historisk CO2-neutralitet i 2050 | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Mette Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft i Danmark & i Island, som vil tale om "Mod historisk CO2-neutralitet i 2050".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Christian Sauvr, Administrerende Sygehusdirektør hos Sygehus Lillebælt, som vil tale om "Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia