Bredana Axcite A/S

Slået op d. 07.02.2024

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Stilling
D365FO udvikler
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Midtjylland
Arbejdssted
Kolding eller Aarhus
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Udvikler i Bredana Axcite  

Til vores team i Kolding, er vi på udkig efter yderligere en erfaren D365FO udvikler. Måske du også tidligere har arbejdet med Dynamics AX.

Bredana Axcite er en arbejdsplads med en flad virksomhedsstruktur og en høj faglighed. Jargonen er løssluppen og humoristisk, samtidigt med at vi er dybt seriøse.

Som System Developer vil du blive en central spiller i vores udviklerteam og det stærke sammenhold, vi har. Vi løfter i flok, går op i vidensdeling og spiller hinanden gode så meget, som vi overhovedet kan. Vi har en god alderssynergi, og du vil blive taget godt imod af kollegaer, som hjertens gerne vil lære fra sig og svare på ”dumme” spørgsmål. Du vil desuden få indflydelse på egen arbejdsdag og de opgaver, du sidder med, samt rig mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer.  

Hos os får du også favorable personalegoder, som f.eks. en månedlig bonusordning, fremragende firmaarrangementer og mulighed for frokostordning.

Din profil (sådan cirka) 

Tiden flyver afsted, når du udvikler kode, og du ser programmering som mere end et arbejde. Du synes faktisk ligefrem, det er sjovt at bygge og udvikle. Når dine fingre flyver hen over tastaturet, har du objektorienteret programmering i baghovedet. Du går nemlig op i god programmeringsskik og tilstræber altid høj kvalitet i din kode. Til sidst er du nysgerrig, interesserer dig for ny teknologi og sætter pris på at være en del af et team, du kan sparre med.   

I jobbet som System Developer vil du komme til at arbejde med Dynamics 365 og Microsoft-produkter såsom Azure og Power Platform. Her vil du, ligesom dine kollegaer, følge kvalitetssikringsprincipperne inden for Unit Testing og Code Review for at understøtte feedback, faglig sparring og høj kvalitet.  

Om Bredana Axcite

Vi er et ERP-hus, som har leveret IT-løsninger til virksomheder i mere end 30 år. Virksomheden er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger i dag cirka 35 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Aarhus og Kolding. 

Vi mener, at glade mennesker arbejder bedst, og derfor gør vi meget for vores medarbejdere og den gode relation. Vi har en usædvanlig høj medarbejderanciennitet, og det er ikke ualmindeligt, at tidligere medarbejdere vender tilbage til Bredana Axcite.  

Ansøgning og spørgsmål

Vi samarbejder med Change Direction om rekrutteringsopgaven. Læs mere og søg stillingen her.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.