Forbindelse til det næste

Temaet for IFS’ verdenskonference handler om at danne forbindelser gennem moderne teknologi for at skabe en mere effektiv og gnidningsfri forretning. På førstedagen adresserede flere talere, hvordan det kan ske.

CTO Dan Matthews præsenterede den nye brugerflade i apps10 og fortalte om tankerne bag. Foto: Anders Kampmann.

03.05.2018

Anders Kampmann, SCM.dk

Connect to what’s next – sådan lyder sloganet for den aktuelle udgave af den svenske softwarevirksomhed IFS’ verdenskonference,  IFS World Conference, eller bare WoCo, som SCM.dk er med til i denne uge.

Georgia World Congress Center udgør rammen om IFS' verdenskonference. Foto: Anders Kampmann.

Konferencen blev åbnet tirsdag d. 1. maj af selskabets nye CEO, britiske Darren Roos, der efter en måneds tid i chefstolen fortalte om sine overvejelser for virksomhedens videre kurs og mulige forretningsområder.

Læs også: Löfbergs vil styrke virksomheden med ERP-løsning fra IFS

”Vi har rundet 10.000 kunder på verdensplan, og vi ligger højt i alle målinger om tilfredshed og tillid blandt kunderne. Vi er en del af et voksende marked og har en solid position på vores felt. Her er det i mine øjne vigtigt at vi holder fast i vores centrale områder. Derfor kommer der eksempelvis ikke nogen selvbrandet AI-løsning (kunstig intelligens, red.) fra vores side”, sagde Roos og henviste til de mange open source-produkter, der allerede er tilgængelige på området.

Derudover pegede han på den velkendte disruption-dagsorden som noget, man holder meget øje med.

”Alle virksomheder i alle industrier og brancher er i fare for at blive disruptet, og alle vil blive det i større eller mindre grad. Og hvis du ikke kan se det, så overser du noget!”, proklamerede han overfor de ca. 1500 tilhørere i Georgia World Congress Centers store sal.

Flere muligheder
På scenen blev Darren Roos efterfulgt af to af IFS’ folk fra hjemlandet. SVP for R&D, Thomas Säld, præsenterede IFS Applications 10, med fokus på områder som Internet of Things, AI, masse-automation og cloud, og med forbedret brugeroplevelse.

Det skal i høj grad ske gennem den mere intuitive brugerflade Aurena, som CTO Dan Matthews introducerede konferencedeltagerne for. Han sammenlignede det opgraderede interface med bookinghjemmesiden hotels.com for at illustrere det mere lettilgængelige design.

”Med Aurena har vi en teknologi, som er non-disruptive og løfter vores service til et nyt niveau, samtidig med, at der er flere muligheder end nogensinde. Eksempelvis inddrager vi Demand Driven Material Requirements Planning, som indkøbere kan bruge i stedet for usikre forecasting-modeller, og som vil give gevinst hurtigt”, sagde Matthews.

Gode processer
Et panel med early adopters af apps10 fortalte om deres oplevelser som de første til at tage det nye system til sig. Det inkluderede bl.a. Simon Vaughan, der er IFS Manager for Portsmouth Aviation, der producerer komponenter til luftfarts- og forsvarsindustrien.

”Implementeringsprocessen har generelt været god. Vi har klaret alle de store opdateringer selv, og derudover fået konsulentbistand fra IFS på enkelte andre. I en industri som vores tilfører cloud-løsningen en ekstra risiko, men det er noget vi er villige til at tage med”, sagde han.

Han blev bakket op af Head of business systems & processes for fødevareproducenten Volac, der fremhævede forholdet mellem IFS, kunder og partnere som det afgørende.

”Det er det parameter, der gjorde at IFS skilte sig ud, da vi valgte dem, og som stadig får dem til at skille sig ud i dag. De er meget grundige, når der skal tages hånd om der her opgraderinger”, sagde han.

Læs også: Industriens internet har det svært med standarder

IFS’ konference slutter i dag, torsdag d. 3. maj. SCM.dk beretter videre om begivenhederne i Atlanta i den kommende tid, ligesom vi har mødt flere af de danske virksomheder, kunder såvel som partnere, der er med til eventen.

Roima Denmark A/S

Sponseret

European House of Beds har fokus på logistikoptimering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Denne artikel er del af et tema:

I fokus: IFS World Conference

Mere fra...

07.12.2023SCM.dk

Indsamling af bæredygtighedsdata volder problemer

07.12.2023SCM.dk

Tredje kvartal viste lille nedgang i It-branchen

06.12.2023SCM.dk

Rederier har betalt under 1 procent i skat af 472 milliarder

06.12.2023SCM.dk

Digitalisering booster virksomheder

06.12.2023SCM.dk

Større fleksibilitet for chauffører

06.12.2023SCM.dk

Maersk vil investere 500 millioner dollar i logistik i Sydøstasien

05.12.2023SCM.dk

Aarhus-studerende vandt pris for hjælp til lastbilchauffører

05.12.2023SCM.dk

Udvikling inden for IoT gavner teknologivirksomhed

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
Bureau Veritas
Webinar
Webinar: Er din virksomhed eller ønsker den at blive leverandør til Forsvaret?

Bliv klogere på AQAP-standarderne og deres krav

Dato

13.12.2023

Tid

13:30

Sted

Online

Bureau Veritas
Konference
Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Jeppe Teglskov Jacobsen, Adjunkt ved Institut for Militær Teknologi hos Forsvarsakademiet, som vil tale om "Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside".

Dato

04.01.2024

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Fra Kassø til hele verden med Power-to-X | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Alexander Reumert, Project Associate hos European Energy A/S, som vil tale om "Fra Kassø til hele verden med Power-to-X".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Accelereret klimatilpasning nu! | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Sebastian Mernild, Professor og leder af SDU Climate Cluster fra Syddansk Universitet, som vil tale om "Accelereret klimatilpasning nu!".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Christian Sauvr, Administrerende Sygehusdirektør hos Sygehus Lillebælt, som vil tale om "Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Mod historisk CO2-neutralitet i 2050 | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Mette Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft i Danmark & i Island, som vil tale om "Mod historisk CO2-neutralitet i 2050".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia