Hvad skal der til for at tiltrække talenter?

'War for talents’ er kampen om kvalificeret arbejdskraft. I langt de fleste brancher bliver det vanskeligere at besætte ledige stillinger. Især de specialiserede økonomi- og regnskabsprofiler er meget efterspurgte. Her er 3 behov der skal tænkes ind:

Den bedste arbejdsplads har de bedste værktøjer

Alle virksomheder har en interesse i at komme i betragtning, for i kampen om talenter er det den bedste arbejdsplads, der vinder. En god arbejdsplads handler ikke kun om de fysiske og sociale rammer, der bliver tilbudt. Det handler også om de værktøjer og systemer, som medarbejderne skal bruge dagligt. Der bliver stillet mange krav til de digitale løsninger i virksomhederne: Er systemerne moderne? Er de brugervenlige? Er de tilgængelige overalt?

Sådan hjælper et BI-værktøj med at tiltrække de rette talenter

Hvordan tiltrækker du nye medarbejdere til din økonomiafdeling? Vælg brugervenlige BI-værktøjer, der er enkle at anvende og tilgængelige overalt - selv fra hjemmekontoret. Dine (fremtidige) medarbejdere vil værdsætte det – og forvente det!

Se de 3 vigtigste medarbejder behov og hvordan du kommer dem i møde >>

Med 9A Smart Insights til Microsoft Dynamics 365, tilbyder vi et business intelligence (BI) værktøj, der giver din virksomhed en fordel i kampen om arbejdskraft. 9A Smart Insights er en intelligent dataplatform, baseret på Power BI, som gør det muligt at udtrække datakilder og omdanne dem til reel indsigt – hurtigt og problemfrit.

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering