Körber Supply Chain DK A/S

Slået op d. 10.06.2024

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Stilling
Kantineassistent
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Nordjylland
Arbejdssted
Arden, Denmark
Kontaktmail
jobs@koerber.com
Telefonnummer
+45 2949 0179
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Som kantineassistent hos Körber bliver du en vigtig del af vores hverdag i Arden, hvor du sammen med vores dygtige Canteen manager dagligt står for morgenmad, frokost og øvrig forplejning. Du vil blive en del af et dynamisk lille team, hvor dit bidrag med god energi, kreative ideer og stort fokus på bæredygtighed er med til at løfte vores kantine til nye og velsmagende kulinariske højder.

I stillingen vil dine primære opgaver være:

 • Klargøring af en indbydende morgenmad
 • Forberedelse og anretning af frokostbuffet, både kolde og varme retter
 • Forberede lette mødeservering
 • Bagning af diverse brød, kager og gode sunde eftermiddagssnack
 • Planlægning af dagen og ugen i samarbejde og sparring med vores Canteen manager
 • Udførelse af egenkontrol og rengøring af køkkenet
 • Byde ind med kreative, nye og lækre retter

Lidt om dig:

Som person er du et naturligt morgenmenneske, der trives med at møde tidligt (mellem kl. 06.00-07.00). Du er nysgerrig på de nyeste madtrends, deler gerne nye ideer og har lyst til at teste opskrifter.

De grønne elementer fylder meget på vores frokostbuffet, hvorfor du har en naturlig interesse i bæredygtighed.

Du er også ordensmenneske, der arbejder bedst under orden og struktur, og du sætter en ære i høj kvalitet og stræber altid efter at levere et endnu bedre måltid i dag end i går. Vi ser gerne at du har:

 • Erfaring med kantinedrift og/eller fra restaurationsbranchen
 • Er fagligt uddannet inden for området, eksempelvis som kok eller cater
 • Du er meget kvalitetsbevidst og udviser en høj grad af ordentlighed, struktur og ansvarlighed i dit arbejde
 • Du har en naturlig interesse i mad- og fødevaretrends, er kreativ og nytænkende i forhold til nye opskrifter, bæredygtighed og tilberedningsmetoder
 • Du er god til at dele dine ideer og kan afsætte tid til at teste nye opskrifter
 • Du sætter en faglig stolthed i at lave det gode måltid
 • Stillingen er på 37 timer ugentligt, placeret i morgen- og dagtimerne.

Hvorfor skal du blive en del af Körber Supply Chain DK?

Vi tilbyder en række attraktive medarbejdervilkår:

Tryghed & Sundhed: I tillæg til en konkurrencedygtig lønpakke, bliver du tilmeldt vores obligatoriske pensionsordning, der også inkluderer både Sundhedsforsikring og Tandforsikring samt mulighed for fysioterapi. Du bliver desuden en del af vores frokostordning, hvor vores kantine hver dag sørger for sund og spændende mad.

Udvikling: Vi tilbyder kontinuerligt uddannelse og kurser, og vi ved at vores succes bygger på tilfredse og kompetente medarbejdere. Derfor har vi fokus på både personlig og faglig udvikling. Det er ligeledes vigtigt for os, at du har lyst og interesse i at deltage i forskellige fødevaremesser og kurser. 

Sociale arrangementer: Vi har en stærk virksomhedskultur, som vi investerer meget i at fastholde og udvikle. Det indebærer en lang række arrangementer, samt en aktiv Personaleforening, der arrangerer forskellige events som f.eks. fredagsbar, julefrokost, en årlig skitur, kulturarrangementer og meget mere!

Lad os høre fra dig

Har du lyst til at skabe dig en fremtid hos Körber Supply Chain DK, så send os din ansøgning vedlagt CV allerede nu. Vi har ikke ansøgningsfrist på denne stilling, men tager løbende kandidater ind i rekrutteringsprocessen og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Canteen Manager Line Bonnerup på +45 2949 0179.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.