RELEX Solutions

Konference

RELEX Live Copenhagen 2024

Så er det igen tid til årets RELEX Live, hvor vi samler eksperter inden for supply chain og detailhandel fra hele branchen til en inspirerende dag med spændende præsentationer, vidensdeling og netværk.

Kategori

Konference

Sted

IDA Confernce

Start dato

18. april 2024 kl. 11:45

Slut dato

18. april 2024 kl. 18:00

Foto: RELEX Solutions

Få den nyeste viden og inspiration til optimering af din supply chain

At være et skridt foran er afgørende for succesen hos detailhandlere, grossister og producenter. De hastigt skiftende forbrugeradfærdsmønstre samt supply chain disruptions understreger behovet for intelligent supply chain- og retail planning, hvilket er mere vigtigt end nogensinde før.

RELEX Live Copenhagen samler eksperter inden for supply chain og detailhandel fra hele branchen for at belyse og diskutere trends, nye teknologier og intelligent planlægning.

Find inspiration til, hvordan din supply chain kan optimeres, og hør om de erfaringer, som JYSK og Dagrofa Logistik har gjort sig på området. Derudover vil du få indsigt i den seneste viden samt de trends, vi forudsiger for 2024, når en af vores tre grundlæggere, Johanna Småros, deler sine visioner og tanker med os.

Vi gør opmærksom på at eventet henvender sig til RELEX' kunder og branchefolk, og vi forbeholder os retten til at annulere tilmeldinger.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.