Bredana Axcite A/S

Webinar

Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Kategori

Webinar

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

Start dato

27. august 2024 kl. 10:00

Slut dato

27. august 2024 kl. 11:00

Foto: Bredana Axcite

Med lanceringen af Landed Cost modulet har Microsoft ikke alene løst systemmæssige udfordringer. Der er samtidig skabt mulighed for, at I kan vende problemer til fordele, som kan få betydning for jeres forretning gennem en mere præcis beregning af indtjeningsmargin. 

Landed Cost modulet øger gennemsigtigheden af jeres forsyningskæder og skaber overblik. Det bidrager til en mere effektiv og overskuelig hjemtagelse af varer.  

Modulet gør det nemmere at håndtere afvigelser og allokere hjemtagelsesomkostninger.  

På vores 60 minutters webinar, fortæller vi blandt andet om: 

 • Overensstemmelse mellem fysisk flow og økonomisk ejerskab:
  • Styr faktureringen af indkøb af eksempelvis FOB-ordrer, så snart det økonomiske ejerskab overgår fra leverandøren til jer som kunde. Varerne tilgår ikke lageret direkte, men er i transit indtil endelig modtagelse på slutdestinationen.  
 • Fuld rutestyring 
  • Opdel jeres indgående varer i ruter bestående af flere etaper med hver sin leveringstid. Opdateringer af faktiske datoer i kæden kan udløse automatiske opdateringer af modtagelsesdatoer, så jeres modtagelsesdato på lageret altid er korrekt. 
 • Forkalkulerede og efterkalkulerede hjemtagelsesomkostninger 
  • Estimer omkostningerne og fordel dem på varerne efter volumen, vægt eller anden passende nøgle. Realiserede omkostninger sikrer, at I ender med den reelle Landed Cost for såvel indkøb som flytteordrer.  

Lad Landed Cost hjælpe jer med varer i transit og lær, hvordan leveringstider, afvigelser og omkostninger nemt kan overskues og styres.

​Vi afslutter webinaret med en live Q&A.

Dine værter på webinaret:

 • Amanda Skygge Illum, Application Consultant, ERP
 • Mikkel Krog Lind, Application Consultant, ERP

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.