Körber Supply Chain DK A/S

Slået op d. 14.06.2024

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Stilling
Service Specialist
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Nordjylland
Arbejdssted
Svenstrup J, Danmark
Kontaktmail
jobs@koerber.com
Telefonnummer
4172 6193
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Som vores nye Service Specialist kan du drage nytte af din viden og stærke tekniske forståelse, når du går nysgerrigt til de meget varierende serviceopgaver. Du bliver en del af vores dedikerede team, der arbejder med vedligeholdelse, reparation og idriftsættelse af kundeudstyr primært i Norden, men også i EU og resten af verden. 

Dit daglige fokus vil være delt mellem at dygtiggøre dig indenfor vores produkter, samt at udføre opgaver indenfor: 
 

 • Vedligeholdsservice på kundeudstyr hovedsaligt i Norden, men rejser i EU og resten af verden kan også forekomme (både mekanisk og el)
 • Montage af nyt elektrisk udstyr hos kunden i forbindelse med projektarbejde 
 • Fejlfinding og reparation ved nedbrud (primært elektrisk, men mekanisk kan ligeledes forekomme) 
  •    Undervisning i vedligehold og drift af anlæg 
  •    Udarbejde servicerapporter efter servicebesøg 
  •    Supportere/fremme salg af serviceydelser, reservedele og opgraderinger


Den rette kandidat tilbydes et målrettet udviklingsprogram, hvor vi via udvikling og oplæring med tiden vil gøre dig til vores produktekspert i CS. 

Lidt om dig
Vi forventer, at du har en teknisk baggrund som Maskinmester (gerne med en elektriker baggrund) eller en bachelorgrad/uddannelse med mekanisk/elektrisk viden. Du bør have grundlæggende kendskab til PLC-teknikker, proces-, måle- og kontrolteknologi. Industri kendskab er en fordel. Gode engelskkundskaber i både skrift og tale er en forudsætning. Du kan forvente ca. 120-140 rejsedage om året. 

Hvorfor skal du blive en del af Körber Supply Chain DK?
Vi tilbyder et spændende job med udfordrende arbejdsopgaver, og samarbejde og sparring med yderst kompetente kolleger. Desuden tilbyder vi en række attraktive medarbejdervilkår:

 • Tryghed & Sundhed: I tillæg til en konkurrencedygtig lønpakke, bliver du tilmeldt vores obligatoriske pensionsordning, der også inkluderer både Sundhedsforsikring og Tandforsikring samt mulighed for fysioterapi. Du bliver desuden en del af vores frokostordning, hvor vores kantine hver dag sørger for sund og spændende mad
 • Udvikling: Vi tilbyder kontinuerligt uddannelse og kurser, og vi ved at vores succes bygger på tilfredse og kompetente medarbejdere. Derfor har vi fokus på både personlig og faglig udvikling. 
 • Sociale arrangementer: Vi har en stærk virksomhedskultur, som vi investerer meget i at fastholde og udvikle. Det indebærer en lang række arrangementer samt en aktiv Personaleforening der arrangerer forskellige events som f.eks. fredagsbar, Julefrokost, en årlig skitur til Tjekkiet, kulturarrangementer og meget mere! 


Er du blevet nysgerrig? 
Og hvordan ser du dine kvalifikationer gøre en forskel hos os? Send os din ansøgning og CV i dag.  
Vi tager kontinuerligt kandidater ind i rekrutteringsprocessen og lukker stillingen, når vi har fundet den rette profil, så lad os høre fra dig.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeppe Haugaard Nielsen, Manager, On-site Support tlf. 4172 6193. 

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.