Tasklet Factory

Slået op d. 11.07.2024

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Stilling
Softwareudvikler
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Nordjylland
Arbejdssted
Niels Jernes Vej 6B, 9220 Aalborg Øst, Danmark
Ansøgningsfrist
14.08.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Kom og vær med i udviklingen af vores verdensomspændende mobilapp!

Er du passioneret omkring softwareudvikling og ønsker du at være en del af et team, hvor kvalitet og stabilitet er i fokus? Vil du være med til at effektivisere lagre over hele verden og hjælpe virksomheder med at lange de rigtige varer over disken? Så kom og vær med til at udvikle vores produkt, der sikrer effektiv lagerstyring, hvor varer modtages og udsendes igen hurtigt og enkelt gennem vores brugervenlige design.


VI SØGER
Vi søger en dygtig softwareudvikler, der er grundig og bidrager til et højt fagligt niveau. Du går ikke på kompromis med kvaliteten, du er tålmodig og sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde.


VI TILBYDER 
Vi tilbyder en hverdag, hvor du sammen med resten af udviklingsteamet udvikler grundige løsninger til vores mobilapp. Vores hverdag er kendetegnet ved en daglig morgenbriefing, hvor vi taler løsninger igennem og bliver enige om en fælles kurs. Vi arbejder grundigt og ved godt, at kvalitet tager tid. I teamet er vi i forvejen 5 erfarne kolleger, som er hinandens gode sparringspartnere. Og ind imellem opgaverne og den faglige sparring er der også tid til at koble af, når vi spiller bordfodbold eller drikker en god kop kaffe i vores caféområde.


ANSVARSOMRÅDER OG ARBEJDSOPGAVER
Du bliver en del af et team, der er ansvarlig for udviklingen og vedligeholdelsen af vores Mobile WMS Android app. Da appen bliver brugt på lagre i hele verden, stilles der store krav til stabilitet, brugervenlighed og hastighed. Den er skrevet i C# (.NET for Android), og udviklingen foregår primært i Visual Studio.


Ud over udvikling, assisterer vi vores delivery og backend teams med at belyse mulige løsninger på kundeudfordringer, så vi sikrer den bedste oplevelse med vores produkt. Vi vægter kundetilfredshed meget højt og går langt for at løse de forespørgsler, der kommer fra kunderne.

DINE FAGLIGE KOMPETENCER
• Du er en erfaren softwareudvikler med 5-8 års erfaring i C#, eller et lignende objektorienteret udviklingssprog
• Du er grundig og tager ansvar for dine løsninger
• Du har gerne erfaring med kvalitetssikring af kode gennem code review
• Du kan arbejde selvstændigt, men kan også indgå i et fællesskab om at løse en opgave
• Det er en fordel, hvis du har erfaring med mobiludvikling - men ikke et must


DINE PERSONLIGE KOMPETENCER
Hos Tasklet Factory lægger vi vægt på det hele menneske. Det vil sige, at vi tror og ved, der er mere end dit job, der er vigtigt for dig. Måske har du en hobby eller familie, du også bruger tid sammen med. Vi synes, det er interessant, at vi alle sammen kommer med forskellige baggrunde, som alle bidrager til mangfoldighed og diversitet. Derfor er det også vigtigt for os, at du vægter fællesskabet højt. Vi er ikke enspændere men alle afhængige af hinanden, og vi er overbeviste om, at vi skaber de bedste løsninger i fællesskab.


BAGGRUND
Du er uddannet softwareudvikler og har arbejdet med softwareløsninger i minimum 5 år.


VELKOMMEN TIL TASKLET
Du bliver en del af en organisation drevet af fællesskab, kvalitet og mod. Vi sætter ’people first’, og vækster ikke alene på baggrund af et verdensklasseprodukt, men også på et fundament af dygtige, samvittighedsfulde, humoristiske, servicemindede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Derfor kan du glæde dig til at få verdens bedste kollegaer, når du bliver en del af Team Tasklet. Vi vil hinanden, vi møder hinanden med overskud, og vi går op i, at vi har en god balance mellem arbejde og fritid.


LIDT OM VORES PRODUKT 
Vores kernefokus er udvikling af softwareapplikationen Tasklet Mobile WMS. En brugervenlig, mobil stregkodescannerløsning med integration til Microsoft Dynamics ERP, som gør det muligt at indsamle og justere lagerdata digitalt og i realtid, få digitale vejledninger og validere handlinger ved hjælp af stregkoder.


Vores software er siden 2008 blevet distribueret globalt til mere end 40 lande gennem et omfattende Microsoft partnernetværk. Vi vækster og tæller i dag mere end 55 medarbejdere fordelt på hovedkvarteret i Aalborg og vores kontor i Tampa, USA. Du kan læse meget mere om os på: https://taskletfactory.com/


DET SKAL VÆRE SJOVT AT GÅ PÅ ARBEJDE
Vi tror på, at man skal have det sjovt, når man går på arbejde. Derfor sikrer vi naturligvis at rammerne for at udføre dit arbejde er i orden. Du får en grundig onboarding, og der er altid tid til både læring og sparring. Derudover og der altid en kollega, der er klar på et spil bordfodbold, en gang padel eller en tur i fredagsbaren.


ARBEJDSSTED
Vi er placeret i NOVI, Niels Jernes Vej 6B, 9220 Aalborg Øst, Danmark. Her har vi indrettet et skønt kontormiljø med et hyggeligt café- og loungeområde. Vi benytter NOVIs kantine og de goder, NOVI ellers tilbyder. Desuden tilbyder vi morgenmad flere gange om ugen, frugt, snacks og drikkevarer i løbet af dagen, mulighed for ugentlig udendørs træning, ugentlig padel og fredagsbar. Vores festudvalg sørger for gode arrangementer som bl.a julefrokost og sommerfest.

Du kan forvente et minimum af rejsedage i forbindelse med konferencer, kundebesøg, eller lign.

ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of mobile development Morten Attermann Holst på tlf. 40 93 49 13.

Stillingen skal søges via linket på jobannoncen grundet regler om GDPR.

Vi gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Morten Attermann Holst
mah@taskletfactory.com
Tlf.: 40934913
Ansøgningsfrist:
15. august 2024

Ansøg her: https://www.hviidoglarsen.dk/jobs/jobs-stilling?hr=show-job/206969&locale=da_DK

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.