Bureau Veritas

Slået op d. 06.02.2024

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Stilling
Specialist
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Sydjylland
Arbejdssted
Fredericia
Telefonnummer
+45 4029 7691
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Til vores afdeling i Fredericia søger vi netop nu en miljøingeniør, miljøteknolog, kandidat i miljøledelse og/eller bæredygtighed eller lignende med erfaring inden for livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer, CO2-beregninger og lignende.

Velkommen til Bureau Veritas

Med et af verdens stærkeste brands i ryggen får du muligheden for at gøre en forskel i en global og bæredygtig virksomhed. Bureau Veritas er Danmarks førende inspektions- og certificeringsvirksomhed. Vi gennemfører årligt mere end 5.000 virksomhedsbesøg. Vi drives af at gøre en forskel i den verden, vi lever i, og vi er på udkig efter dig, der drømmer om at sætte dit aftryk.

 Vær bindeleddet mellem forretningen og kunderne

Som Specialist bliver du ansat i Bureau Veritas HSE A/S, som er en del af Bureau Veritas. Vi er Skandinaviens førende inden for kemi-, farligt gods- og sikkerhedsrådgivning. Gennem rådgivning, uddannelse, software m.m., skaber vi sikkerhed og værdi for vores kunder – både nationalt og internationalt.

I stillingen som Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer, mm. hos Bureau Veritas, vil dit fokus primært være som rådgiver at understøtte udviklingen frem mod brugen af bæredygtige produkter og bæredygtigt byggeri, via miljøvaredeklarationer (EPD), livscyklusvurderinger (LCA), CO2-beregninger o. lign. I afdelingen ydes der i øvrigt rådgivning inden for dansk og europæisk kemikalielovgivning, herunder REACH, produktsikkerhed, RoHS og generel kemikaliedokumentation. Du kommer til at samarbejde med eksterne virksomheder og sætter en ære i kvalitet, effektivitet og intern vidensdeling.

Dine kvalifikationer

Som medarbejder og person er du systematisk og analytisk. Desuden er du i stand til at læse og anvende lovstof samt formidle din viden i et let forståeligt sprog. Da vi er en international virksomhed, er det ikke utænkeligt at din arbejdsgang er på både dansk og engelsk, derfor forstiller vi os, at du har et sprogsnilde på begge sprog, både på skrift og i tale.  Du er udadvendt og kan lide at have kontakt med myndigheder og kunder i forbindelse med rådgivning og salg. Du er nysgerrig og villig til at lære nyt og udvikle dig, og trives både i teams og ved selvstændigt arbejde. Din interesse og erfaring for området og tilhørende lovgivning skinner igennem og påvirker din motivation for arbejdet i en positiv retning. Akademisk forstiller vi os, at du uddannelsesmæssigt har en baggrund som miljøingeniør, miljøteknolog, kandidat i miljøledelse og/eller bæredygtighed eller andet tilsvarende.

Vi tilbyder

Et fagligt udfordrende og selvstændigt job, hvor du kan bruge din viden til at skabe værdi hos kunderne. Du får et grundigt træningsforløb, der er tilpasset dine kompetencer og dedikerede og dygtige kollegaer, der altid er behjælpelige. Derudover tilbyder vi gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Med et af verdens stærkeste brands i ryggen, får du mulighed for at være med til at gøre en forskel.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lotte Nielsen, Operation Manager Chemicals, på tlf.: 40 29 76 91.

Send din ansøgning ved at trykke på ’apply’ hurtigst muligt. Vi lukker for rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.