Eltronic Fueltech

Slået op d. 15.03.2024

Supply Chain Specialist

Kunne du tænke dig, at spille en afgørende rolle i arbejdet med at udvikle den samlede værdikæde i en virksomhed, der i den grad bidrager til den grønne omstilling? Og ønsker du at tage et ansvar for at vi på tværs af organisationen styrker samarbejdet og processerne ud mod både leverandører og kunder? Så skal du med på holdet!

Stilling
Supply Chain Specialist
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Midtjylland
Arbejdssted
Kilde Allé 4, 8722 Hedensted
Telefonnummer
+45 6023 4554
Ansøgningsfrist
07.04.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Eltronic FuelTech er en del af Eltronic Group. Vi udvikler innovative løsninger til gasindustrien og den maritime sektor, som bl.a. gør det muligt for skibe at sejle på alternative og mere miljøvenlige brændstoffer.

Hos Eltronic FuelTech er vi passionerede omkring det vi gør og vi hjælper hinanden i en fælles ambitiøs tilgang til, at vi altid leverer den bedste kvalitet til vores kunder og samarbejdspartnere.                           

Stillingen:
Som Supply Chain Specialist, vil du gå forrest i arbejdet med at videreudvikle processer og systemer i Supply Chain-funktionen og sikre, at vi som virksomhed står rustet til at tage de næste skridt på vores vækstrejse. 

Eksempler på ansvarsområder- og arbejdsopgaver:
Du vil centralt i Supply Chain funktionen blive omdrejningspunkt for arbejdet med forbedring og tilpasning af strukturen i vores ERP system (Navision). Herudover vil du i rollen som projektleder på udvalgte Supply Chain projekter arbejde tværorganisatorisk med at implementere nye tiltag, der styrker organisations performance.                                                                                                      

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Håndtering af afvigelser og Engineering Change Request (ECR).
  • Udvikling og facilitering af en ny SIOP proces.
  • Etablering, monitorering og rapportering af relevante KPI´er for Supply Chain via BI rapporter.
  • Bidrage med Supply Chain input til opnåelse af Operational Excellence.
  • Måling af leveringsperformance – herunder analyser og forbedringer.
  • Bidrage til planlægning, disponering og rettidig eksekvering af salgsordre.
  • Deltage i tværorganisatoriske projekter, med fokus på at øge kundetilfredshed gennem optimering af forsyningskædens effektivtitet.
  • Supportere strategiske initiativer.

Stillingen er baseret på 37 timer og refererer til Chief Operation Officer med fast base i Hedensted. 

Faglige kvalifikationer:
Vi søger en kandidat med en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for Supply Chain eller en solid erfaring på området. 
Du har gode IT-færdigheder inden for MS Office pakken, og kendskab til Navision vil være en fordel.  
Ideelt har du erfaring med procesudvikling fra en ordreproducerende virksomhed. Det er vigtigt, at du har en god forståelse for hvordan man optimerer processer og arbejder med kundeordrer.  
Du er i stand til at bidrage med nye ideer og løsninger til at forbedre vores Supply Chain funktion. Derudover skal du have en analytisk tilgang til problemløsning og være i stand til at træffe beslutninger baseret på data og analyser.

Personlige kvalifikationer:                                                                                                             
Den idelle kandidat er erfaren og passioneret omkring arbejdet med Supply Chain aktiviteter og evner at forstå, udfordre og udvikle Supply Chain-processer både internt og eksternt.                                                               
Du skal være i stand til at planlægge, drive og gennemføre analyser selvstændigt og involvere andre funktioner for at skabe fælles resultater.                                                                                                 
Det er vigtigt, at du er god til at opbygge relationer og arbejde med forskellige typer af mennesker. Du skal også kunne formidle komplekse sammenhænge til personer med forskellige faglige baggrunde end din egen. Du skal være proaktiv og struktureret i tanke og handling og have evnen til at kommunikere bredt i organisationen.

Vi tilbyder:
Du bliver en del af en innovativ og velrenommeret virksomhed, hvor produkterne og løsningerne er kendt for deres høje kvalitet. Vi tilbyder attraktive personaleforhold, god work/life balance, mulighed for hybrid arbejde når det giver mening, god kantine, aktiv personaleklub og en alsidig og fleksibel hverdag i samarbejde med engagerede kolleger.

Eltronic FuelTech:
Eltronic FuelTech beskæftiger ca. 120 medarbejdere som et selvstændigt selskab i Eltronic Group koncernen, der har over 1300 medarbejdere i forskellige søsterselskaber.

Spørgsmål og ansøgning:
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chief Operation Officer, Ole Bock på telefon +45 60 23 45 54 eller mail obk@eltronicfueltech.com     

Samtalerne bliver afholdt løbende, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige. 

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.