Körber Supply Chain DK A/S

Slået op d. 21.06.2024

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Stilling
Technical Documentation Engineer / Technical Writer
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Nordjylland
Arbejdssted
Industrivej 8, 9510 Arden
Kontaktmail
jobs@koerber.com
Telefonnummer
2037 8257
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Som Technical Documentation Engineer vil du indtage en central rolle i vores organisation, med en bred kontaktflade både internt og eksternt. Du bliver en del af vores dedikerede Safety & Documentation afdeling, hvor både fagligheden og humøret er højt. Her arbejder vi hver dag sammen om at skabe sikre maskiner og de bedste brugeroplevelser for vores kunder i hele verdenen.

Om jobbet
Vi kan garantere en varieret arbejdsdag, hvor ingen dage er ens. De primære opgaver vil være følgende:
•    Udarbejde brugsanvisninger på engelsk
•    Lave simple illustrationer fra 3D CAD-software (Inventor)
•    Løbende udvikle og højne den tekniske dokumentationsproces
•    Samarbejde med eksterne konsulenter samt underleverandører
•    Supportere risikovurderingsarbejdet med at forudse brugernes adfærd
•    Udarbejdelse af dokumentation i forbindelse med CE-mærkning og klargøring til print
•    Udarbejdelse af sikkerhedsskilte
•    Bredt samarbejde på tværs af hele organisationen

Vi leder efter dig der har en stærk teknisk interesse og evne for at formidle og forklare tekniske komplekse løsninger. Du behøver ikke have en teknisk uddannelse, sålænge du har interesse for området, da vores dygtige teknikere og ingeniører vil klæde dig på til at forstå maskinerne. 


Du trives i et miljø med højt tempo og mange opgaver samtidig, uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Du arbejder struktureret, er vedholdende og kan bevare overblikket i en dynamisk hverdag. Med en bred kontaktflade internt i organisationen og eksternt overfor kunder og leverandører, forventes det, at du har stærke kommunikationsevner og kan begå dig på alle niveauer af organisationen.

Eftersom en stor del af vores kommunikation foregår på engelsk, er det afgørende, at du er flydende i både skrift og tale på engelsk.

Som person er du god til at forholde dig kritisk til dine ansvarsområder og arbejder løsningsorienteret og struktureret og har sans for at være detaljeorienteret.
Du er selvstændig og proaktiv af natur og udviser et højt engagement i dit arbejde, samtidig med at du en er teamplayer og er glad for at røre lattermusklerne i arbejdstiden.  
Ligeledes trives du med at arbejde og navigere i et dynamisk og resultatorienteret miljø. 

Hvad du kan forvente af os
Den rette kandidat tilbydes en spændende stilling, hvor du i høj grad vil få mulighed for at påvirke og skabe dit eget job i en lokal virksomhed med et globalt set-up. 
Körber Supply Chain DK er en innovativ arbejdsplads med en uformel kultur, hvor der blandt engagerede og kompetente kollegaer er en åben og ærlig dialog, der hver dag bidrager til gensidig udvikling og læring. Vores arbejdsmiljø er karakteriseret ved en høj grad af selvstændighed og ”frihed under ansvar” og vi forventer derfor, at det er helt naturligt for dig, at indgå og agere i et sådant miljø.


Hvorfor skal du blive en del af Körber Supply Chain DK? 
Vi tilbyder et spændende job med udfordrende arbejdsopgaver, og samarbejde og sparring med yderst kompetente kolleger. Desuden tilbyder vi en række attraktive medarbejdervilkår:

Tryghed & Sundhed: I tillæg til en konkurrencedygtig lønpakke, bliver du tilmeldt vores obligatoriske pensionsordning, der også inkluderer både Sundhedsforsikring og Tandforsikring samt mulighed for fysioterapi. Du bliver desuden en del af vores frokostordning, hvor vores kantine hver dag sørger for sund og spændende mad

Fleksibilitet: Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Arden, eller kontoret i Svenstrup, og vi tilbyder fleksible aftaler om hjemmearbejde.

Udvikling: Vi tilbyder kontinuerligt uddannelse og kurser, og vi ved at vores succes bygger på tilfredse og kompetente medarbejdere. Derfor har vi fokus på både personlig og faglig udvikling.

Sociale arrangementer: Vi har en stærk virksomhedskultur, som vi investerer meget i at fastholde og udvikle. Det indebærer en lang række arrangementer samt en aktiv Personaleforening der arrangerer forskellige events som f.eks. fredagsbar, Julefrokost, kulturarrangementer og meget mere!


Lad os høre fra dig  
Har du lyst til at skabe dig en fremtid hos Körber Supply Chain DK, så send os din ansøgning vedlagt CV allerede nu. Vi har ikke ansøgningsfrist på denne stilling, men tager løbende kandidater ind i rekrutteringsprocessen og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Documentation, Quality & Warranty, Ejnar Siig Christensen på telefon +45 2037 8257.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.