ÅBENT I-PRO MULTI-AI-SYSTEM UDNYTTER KRAFTEN I DE SENESTE AI-SIKKERHEDSAPPS

Muliggør omkostningseffektiv integration af AI i eksisterende CCTV-infrastrukturer for en forenklet intuitiv styring baseret på EDGE-analyse.

Panasonic annoncerede i dag i-PRO Multi-AI-systemet, der er designet til at udnytte kraften i firmaets nyeste AI-kameraer og applikationer ved at integrere dem problemfrit i eksisterende CCTV-infrastrukturer. Plug-in-softwaren er gratis tilgængelig og giver brugerne mulighed for nemt at administrere AI-analyser fra flere i-PRO-kameraer sammen med deres eksisterende Video Management System. Det skaber en hurtigere, mere effektiv og nøjagtig AI-drevet sikkerhedsløsning uden at gå på kompromis med billedkvaliteten eller netværksydelsen. Ved introduktionen i dag på det fælles Panasonic og Genetec LinkedIn Live online event er i-PRO Multi-AI-systemet allerede fuldt integreret med den nyeste version af Genetec Security Center (V5.10.1) samt i-PRO VMS Video Insight. Sammen med de nyeste i-PRO S og X-serier af AI-kompatible kameraer og dets licensfri AI-sikkerhedsapplikationer skaber det et nyt AI-drevet sikkerhedsøkosystem.

Systemet fungerer ved hjælp af i-PRO AI-kompatible kameraer med EDGE-analyse og plug-ins på VMS-serveren (Video Management System) og på klientsiden. I-PRO Multi-AI-systemet optager og filtrerer de bedste billeder og metadata baseret på dyb læring fra AI-kameraet, hvilket muliggør en meget nøjagtig analyse. Data kan bruges til AI-baseret detektion og alarmer, overvågning af overvågningslister, samt tidsbesparende søgninger efter hændelser for at forbedre kapaciteten i CCTV-infrastrukturen.

Støttet af licensfri AI-apps Multi-AI-systemet kan bruges med eksisterende i-PRO interne AI-applikationer, som inkluderer AI-VMD og AI Privacy Guard, samt de tre nye AI-applikationer, som er AI Face, AI People og AI Vehicle Detection. Alle muliggør hurtig og nem søgning af optagelser baseret på metadata. Disse applikationer er perfekt egnede til blandt andet byovervågning og offentlig sikkerhed.

AI Face Detection muliggør meget nøjagtig ansigtsgenkendelse. Applikationen er også effektiv i miljøer med svagt lys, steder med modlys og med ansigter skjult af masker - især relevant i den aktuelle pandemi.

AI People Detection kan klassificere egenskaber ved det menneskelige ansigt og tøjet i flere kategorier, såsom køn, alder og tøjfarve. Denne detaljerede information kan derefter søges for let at identificere en person.

AI Vehicle Detection kan registrere og klassificere køretøjers kendetegn, såsom køretøjstype og farve. Derudover er lydklassificering ved brug af eksterne mikrofoner blevet tilføjet som standardfunktion i området for at løfte AI ud over det rent visuelle; såsom køretøjshorn, skud, råben eller glasbrud,

”Introduktionen af i-PRO Multi-AI System sammen med vores AI-kompatible kameraer og applikationer har skabt et kraftfuldt nyt AI-drevet sikkerhedsøkosystem, der giver virksomheder mulighed for at tage deres CCTV-infrastruktur til det næste niveau,” siger Gerard Figols, chef for sikkerhedsløsninger hos Panasonic Business Europe. ”Og fordi disse systemer allerede er kompatible til brug med markedsledende tredjeparts VMS-udbydere som Genetec, er det omkostningseffektivt og enkelt at flytte til AI-ficering af sikkerhedsmarkedet.”

For mere information om i-PRO Multi-AI-systemet besøg: https://business.panasonic.co.uk/security-solutions/multi-ai-system-with-i-pro-applicationshttps://business.panasonic.co.uk/security-solutions/multi-ai-system-with-i-pro-applications

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt