Årets e-butik udvider endnu en gang med ny, spændende butik

Eventyrsport vandt tidligere på året prisen for årets e-butik, og udvider endnu en gang med ny, indbydende butik i Slagelse. Med elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies får medarbejderne mere tid til at dele ud af deres ekspertise til kunderne.

Eventyrsport i Slagelse.

Eventyrsport vandt tidligere på året Pricerunners priser for årets e-butik samt bedste e-butik inden for fritid, og udvider endnu en gang med ny, indbydende butik i Slagelse. Her er fokus, som altid, på ekstraordinære kundeoplevelser og med elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies, får medarbejderne mere tid til at dele ud af deres ekspertise til kunderne.

Endnu en gang formår Eventyrsport at højne detail-niveauet med deres velindrettede og inspirerende butiksmiljø, som både inspirerer friluftsmennesker samt løbere til køb af udstyr med åbningen af deres nyeste butik i Slagelse d. 13. november 2021. Uanset hvilken interesse man har, får man hurtigt en fornemmelse af at der er gjort dét ekstra for oplevelsen i den knapt 1000kvm store butik.

Elektroniske hyldeforkanter synliggør bæredygtige produkter hos Eventyrsport

Eventyrsport er altid på forkant med hvad deres kunder ønsker, og i takt med en stigende efterspørgsel på bæredygtige produkter og materialer, har Eventyrsport taget nye midler i brug for at gøre det lettere for kunderne at skelne imellem deres produkter.

- Vi har indført vores egen miljømærkning i Eventyrsport, ”Careful Choice”, som gør det nemmere for kunderne at finde bæredygtige og miljøvenlige produkter hos os, fortæller Emil Holtet Søgaard, Retailchef hos Eventyrsport.

Læs også: Ny løsning optimerer butikker hos Lysmesteren

”Careful Choice” er skabt ud fra ønsket om at gøre det langt mere overskueligt for kunderne at investere i bæredygtigt udstyr og grej. Eventyrsport kalder selv mærkningen for en kompasnål til at finde vej i junglen. Derudover opgøres kriterierne for ”Careful Choice” i hvilke materialer produkterne er produceret i samt hvordan de er produceret.

- På vores elektroniske hyldeforkanter har vi derfor fået implementeret et lille ikon som symboliserer ”Careful Choice”, så både vores medarbejdere og kunder hurtigt kan differentiere varernes bæredygtighed fra hinanden, fortsætter han.

Med implementering af ikonet på de elektroniske hyldeforkanter, sikrer Eventyrsport at deres kommunikation omkring bæredygtighed er up-to-date, så der ikke bliver solgt varer på forkerte præmisser – og dermed sikrer den bedst mulige kundeservice.

Mange kampagner og prisændringer kan koste tid

Åbningen af den nye butik i Slagelse betyder også skarpe åbningstilbud, og lige efter følger både Black Friday, julehandlen samt udsalgsstart. På få måneder står Eventyrsport dermed med mange priskampagner, som normalvis ville tage dem lang tid manuelt at ændre.

- Det er super nemt for os at åbne en butik eller køre særlige priskampagner grundet vores elektroniske hyldeforkanter. Vi er altid sikre på at priserne er opdateret og korrekte, og undgår dermed at tage kostbar tid fra kunderne da vores medarbejdere ikke skal prismærke de mange produkter, siger Emil Holtet Søgaard.

Læs også: Eventyrsport: Danmarks bedste e-butik og gode oplevelser

Med de elektroniske hyldeforkanter installeret i hele butikken opnår Eventyrsport stor fleksibilitet når der netop skal planlægges og afholdes priskampagner. Ved blot få klik kan de ændre priserne på samtlige hyldeforkanter i butikken via deres ERP-system.

Ekstraordinær kundeservice og ekspertise går ikke ubemærket hen

Tdiligere på året blev Eventyrsport kåret til årets e-butik, og dette sker i takt med de store ambitioner kæden har for deres kundeservice- og oplevelser - både online og offline. Ifølge Emil Holtet Søgaard er der især én faktor som ligger til grund for dette:

- For os er det vigtigt at vores medarbejdere er eksperter inden for deres områder. Vores medarbejdere har selv testet og oplevet vores produkter og fx løbet de ruter vi anbefaler, siger han.

- På den måde skaber vi et langt bedre incitament og oplevelse af know-how i vores butikker såvel som på webshoppen, fortsætter han.

Læs også: Plantorama: Nyt koncept sætter fokus på bæredygtighed

Derfor snakker butikkernes elektroniske hyldeforkanter også sammen med webshoppen for at sikre en ens prissætning. Ændres priserne det ene sted, sker det automatisk også det andet – og kundeoplevelsen er igen fuldendt, da der ikke opstår misforståelser ift. priserne.  

Om Eventyrsport

Eventyrsport brænder for at give gode oplevelser og tilbyder i dag et bredt udvalg af stærke mærker inden for outdoorbeklædning- og udstyr. Kæden har 14 butikker over hele landet og driver samtidig en webshop, der er blevet kåret som Danmarks e-butik samt bedste e-butik inden for fritid(maj 2021).

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

08.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Unilite optimerer lager- og ordreprocesser med Delfi Technologies’ håndterminalløsning

06.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Lokalt apotek styrker kundekontakten gennem digitale prisskilte

04.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Dansk Flise Lager opgraderer butikkerne med digitale prisskilte

29.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Skjern Maskinforretning: Butikslokale moderniseres med digitale prisskilte og Kramps Retail løsning

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik