4K Everywhere: Panasonic præsenterer et væld af nye produkter

Panasonic lancerer innovationer til oplevelsesindustrien, uddannelse og erhvervslivet.

Foto: Panasonic.

Panasonic understreger sit 4K Everywhere-tema ved at introducere tre nye innovative AV-produkter og fremvise sit utrolige udvalg af løsninger inden for temaunderholdning, uddannelse og erhverv.

To nye serier af Solid Shine LCD-laserprojektorer med 4000 lumen

Panasonic har netop annonceret to nye serier af LCD-projektorer, der er designet til direkte og engagerende kommunikation i de stærkt belyste omgivelser i klasseværelser og konferencerum. Med Panasonic PT-LMZ460-serien kan præsentationen begynde med det samme takket være Quick Startup, som starter projiceringen på kun et sekund.

Ud over fleksibel brug og en højere opløsning end Full HD-opløsning for at opnå skarpe billeder har projektoren et 1,2 x zoomobjektiv og op til 4.600 lm lysstyrke med WUXGA-opløsning. Dette gør det muligt at vise billeder i deres oprindelige format og giver ekstra plads på skærmen til visning af websider og regneark.

Panasonic PT-TMZ400-serien med kort projiceringsafstand og op til 4.000 lm lysstyrke ved WUXGA-opløsning er også ideel til mindre museer og til digital skiltning. Det raffinerede optiske design og den effektive SOLID SHINE-laserlyskilde i begge projektorserier minimerer energiforbrug, spild og vedligeholdelse, hvilket gør dem til en miljøvenlig investering. Begge serier er tilgængelige fra september 2022.

Revolutionerende ny PressIT360-videokonferenceløsning

For at understøtte nye måder at samarbejde på både hjemme og på kontoret har Panasonic præsenteret en revolutionerende ny 360-graders videokonferenceløsning, der er designet til at gøre hybridmøder mindre stressende.

Panasonic PressIT360 er intuitiv at bruge, og den skal blot tilsluttes en PC med et enkelt kabel og leverer et fantastisk, horisontalt billede i høj opløsning og klar lyd. Den kan registrere højttalere på op til 5 meters afstand og har en funktion, der kompenserer for ekko, støj og ændringer i lydstyrken, så den automatisk tilpasser lydkvaliteten, uanset om højttaleren er langt væk eller er i lokalet. Løsningen vil være tilgængelig i juli 2022.

To nye projektorer med 20.000 lm: 3-chip DLP- og LCD

Panasonic er endvidere branchens førende inden for kompakte projektorer, der kan integreres problemfrit i faste installationer samtidig med, at de er nemmere at installere og administrere til udlejning og iscenesættelse. Blandt andet har Panasonic netop præsenteret sin nye PT-RQ25K-projektorserie.

Denne serie på fire modeller omfatter verdens mindste og letteste 3-chip DLP™-projektor med 20.000 lm og 4K. Med ultrahøj billedkvalitet og eksklusive funktioner, der forenkler alt fra transport og opbevaring til installation og opsætning. PT-RQ25K-serien vil blive lanceret i september 2022.

En anden projektor med 20.000 lm, som er den første af sin slags, er PT-MZ20K LCD-modellen, som Panasonic viser frem, og som er verdens mindste, letteste og mest støjsvage projektor. Projektoren er ideel til virksomhedsmøder, foredragssale og hybride miljøer og tilbyder høj omkostningseffektivitet og imponerende billedkvalitet i velbelyste rum og til seere, der deltager eksternt. PT-MZ20K vil være tilgængelig i december 2022.

En ny serie af professionelle skærme

Den nye EQ2-serie af professionelle 4K LCD-skærme er designet til at opfylde de voksende behov på virksomhedskontorer og i klasseværelser. Serien tilbyder høj synlighed, holdbarhed og et væld af nyttige tilslutningsfunktioner i seks skærmstørrelser (86, 75, 65, 55, 50 og 43 tommer).

EQ2-serien understøtter Intel® Smart Display Module (SDM) slot, som kan bruges med modtagerkortversionen af Panasonics Trådløse PressIT-præsentationssystem, hvilket gør det nemt at samarbejde på konferencer eller i klasseværelser. Der er også en indbygget whiteboard-funktion til at kommentere skærmen og zoome ind og ud med en mus. Skærmene vil løbende blive tilgængelige fra denne sommer.

"Det har aldrig været vigtigere at kunne samarbejde og skabe frit, uanset hvor du er," siger Hartmut Kulessa, europæisk marketingchef for Panasonic Visual Solutions. "Det er derfor, vi fokuserer på at levere de mest immersive og samarbejdsorienterede 4K AV-løsninger til erhverv, uddannelse og underholdning. Vi er i forvejen den eneste producent i verden med en 4K-portefølje af skærme på op til 98 tommer og projektorer på op til 50.000 lumen, og de innovative nye produkter, som vi har annonceret i dag, vil kun styrke vores ry som den bedste 4K-leverandør".

Du kan få flere oplysninger om Panasonics seneste produktannoncer på: https://business.panasonic.dk/visual-system/

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt