Apport WMS vælges igen af nye kunder

Apport WMS, som sælges og udvikles af Apport Systems A/S, er endnu en gang blevet valgt som WMS platform hos 2 store kendte tøjproducenter samt en markant spiller fra detailbranchen.

"Vi bliver valgt pga. referencer, fastpris koncept, projektmodel samt vores viden og erfaring".

Apport WMS vælges igen af nye kunder

Apport WMS, som sælges og udvikles af Apport Systems A/S, er endnu en gang blevet valgt som WMS platform hos 2 store kendte tøjproducenter samt en markant spiller fra detailbranchen.

”Vi har gennem en årrække haft et godt navn indenfor detailbranchen, så det er dejligt at se, at også tøjbranchen har fået øjnene op for vores kompetencer og ekspertise for ligesom alle andre steder, så er det jo i bund og grund også varenumre det drejer sig om her”, udtaler salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S.

Igennem det sidste halve år har interessen for WMS været stigende i både ind- og udland, og som begrundelse for at mange virksomheder har valgt Apport WMS, har Asger Sandberg Petersen følgende forklaring:

”Vores referencer, vores fastpriskoncept, en meget professionel projektmodel/projektgennemførsel samt at vi rent faktisk ved, hvad vi taler om, gør at vi kan være sparringspartner over for vores kunder i stedet for blot en IT leverandør. Alle kan levere IT, men ikke alle er lige gode til at få det til at fungere. Det er vigtigt at sikre kunden mod driftstab og sikre gennemførslen af en fornuftig ROI, og kan man ikke det, så har indførslen af et WMS system ikke den store effekt.”

Vil du vide mere, da er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Asger Sandberg Petersen på mobil: +45 4177 3550 eller på mail: asp@apportsystems.com

Mere fra...

02.04.2024Apport Systems A/S

Sponseret

PWT opnår bemærkelsesværdig lageroptimering med Apport WMS

18.03.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 2 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

31.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

P/H Poul Hansen får Apport Systems Enterprise lagerstyring.

30.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Matas' vej til effektiv lagerstyring

19.12.2023Apport Systems A/S

Sponseret

Verdensmarked spilleren FlowCon International får Apport WMS.