Bartender Cloud

Interessen er klart stigende for nemt at kunne printe labels uden først at skulle installere software.

Dertil kommer udfordringen, at labelprintere kan være placeret på en anden lokation og i et fremmed netværk. Som producent modtager man f.eks. labelfiler til den kundespecifikke vareopmærkning, eller man ønsker at en leverandør printer og mærker produkterne op baseret på ens egne labelfiler. Her byder BarTender Cloud på en let tilgængelig løsning.

Giv dine kunder eller leverandører en BarTender Cloud adgang til de ønskede BarTender labelskabeloner/designs, de skal printe for dig. Lad dine samarbejdspartnere selv udfylde labels med de aktuelle data via indtastning og link til datakilder. Herefter gælder det ellers bare om at printe løs.

Du styrer hvem der skal have adgang til løsningen og hvilke labels de forskellige partnere skal kunne printe for dig. Printaktiviteten hos de forskellige brugere kan naturligvis følges løbende.

BarTender Cloud sikrer dig reelt adgang til at benytte labelprintere, der i virkeligheden er helt uden for din rækkevidde. Og det er unægtelig lettere at få samarbejdspartnerne til at printe labels for dig, når de ikke selv skal installere og investere i software.

BarTender Cloud er en SaaS abonnements-software (Subscription) hvortil der købes adgang til et antal labelprint pr. år (minimum 10.000 print pr. år).

Basisniveauet Cloud Essentials benyttes, hvor brugere manuelt igangsætter deres print.

Cloud Automation kommer i betragtning, hvis brugerne har behov for automatisk afvikling af printaktiviteten á la Integration Builder i de kendte on-premise versioner Automation og Enterprise. Desuden er der intet loft over den mulige printpulje, der kan købes.

Læs selv mere på produktsiden for BarTender Cloud.

Mere fra...

19.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell EDA10A entry-level industritablet

07.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Etikettering på hætteglas, Eppendorf-rør og cryorør med CAB AXON

04.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere