BAUHAUS Sønderborg og Linde i grøn startopstilling

BAUHAUS Sønderborg har slået dørene op til koncernens 19. byggevarehus i Danmark og det store varehus i udkanten af den sønderjyske by har i høj grad fokus på den grønne omstilling. N.C. Nielsen har i den sammenhæng leveret en række eldrevne Linde-maskiner til at håndtere den interne logistik.

Varehuset tæller 14.500 kvm og her findes varehus, havecenter og et overdækket Drive-In område til afhentning af byggematerialer. Bæredygtigheden viser sig ved miljøvenlige produkter, LED-belysning, solceller på taget, indkøbsnet af genbrugsplast, affaldssortering, eget miljømærke og en certificering som Product Zero-butik, hvor der fx afholdes kunde-seminarer om energibesparelser.

I foråret leverede N.C. Nielsen et udvalg af gaffeltruck, reachtruck, stablere og palleløftere til det nye varehus – alle elektriske, effektive og støjsvage maskiner, der skulle hjælpe til med at indplacere omkring 120.000 varenumre på rette hylde og rette sted. Samtidig havde BAUHAUS ansat 80 nye medarbejdere, der skulle klargøre varehuset til åbningen i juni 2022 og lære Linde-maskinerne at kende.

"Vi har haft forrygende travlt og det er en større logistisk operation at åbne et nyt BAUHAUS. Med en varieret Linde-maskinflåde har vi løst vores interne transportopgaver i det nye varehus og fået flyttet produkter ind i et højt tempo og med stor præcision. Det hele lykkedes og vi blev køreklare til at tage imod kunderne", fortæller varehuschef Martin Wraae Hansen fra BAUHAUS Sønderborg.

Grønt byggeboom
Området omkring Sønderborg har ifølge BAUHAUS oplevet en positiv udvikling med stigende bygge-aktiviteter og nye lokale erhvervsmuligheder – og koblet med en stor og målbar interesse for grønne byggeprojekter var tiden moden til et stort byggevarehus.

"Vi tænker langsigtet og indretter løbende vores indsats mod de lokale kunder. Lige nu er der stort fokus på energibesparelser, grønne gør-det-selv projekter og kvalitet til pengene. Vi har et stort udvalg af varer, der kan imødekomme kundernes aktuelle behov og vi vil gerne gøre det nemt at vælge bæredygtigt", pointerer varehuschef Martin Wraae Hansen fra BAUHAUS Sønderborg.

Linde-flåden er dimensioneret til kørselsbehovet i BAUHAUS Sønderborg.

Der skal læsses varer af indkommende lastbiler fra leverandørerne, sættes produkter op på øverste hylde med en reachtruck, flyttes varepaller på gulvet og fragtes tompaller og emballage til varegården – ligesom størsteparten af Linde-maskinerne kører ind i butikken.

-

"Linde-maskinerne er behagelige at arbejde med og har klaret vores åbningsfase fint. De er fleksible at køre med i forskellige situationer og jeg kan fx fremhæve den justerbare gaffelbredde, 2-pedal-systemet og de indbyggede sikkerhedssystemer. En serviceaftale sikrer, at Linde-maskinerne er funktionsdygtige, så der aldrig mangler noget i varehuset", slutter varehuschef Martin Wraae Hansen fra BAUHAUS Sønderborg.

Som en del af en samhandelsaftale har N.C. Nielsen klargjort og leveret Linde-maskinerne til BAUHAUS i Sønderborg, der efter en kort introduktion kunne tage de mange maskiner i brug.

Linde er det foretrukne mærke til intern logistik i BAUHAUS-koncernen og som dansk forhandler af Linde skulle N.C. Nielsen løse opgaven hurtigt, effektivt og omkostningsbevidst.

-

"Vi er naturligvis glade for at kunne klargøre, levere og servicere Linde-flåden hos BAUHAUS i Sønderborg. Det er i sig selv en stor logistisk operation at åbne et nyt byggevarehus. Derfor glæder det mig, at Linde har kunnet bidrage til at få tusindvis af varer på hylderne i opstartsfasen og nu er blevet indarbejdet i den interne logistik", fortæller produktchef Poul Kyndi fra N.C. Nielsen.

Mere fra...

08.04.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Ny plukketruck er længe ventet

08.03.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde lancerer nyeste lagerteknologi

28.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

ACO FUNKI: Linde har ændret hele logistikken

05.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

En investering i sikkerhed er en investering i dine medarbejdere

31.10.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde tager fra hos Randers Tegl

24.08.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Flere maskiner til Gothenburg RoRo Terminal