Bergendahls satser højt

Swisslog har fået til opgave at levere et kombineret pluk- og pallelager tilBergendahls Food AB i Hässleholm, Sverige. Bergendahls, som blandt andet driver butikskæden City Gross, lægger i denne forbindelse vægt på omkostningseffektiv lagerstyring til opfyldelse af butikkernes og markedets behov og for at sikre sin langsigtede konkurrenceevne.

25.07.2013

Sponseret

Swisslog

Det nye højlager, som i øjeblikket er under opførelse, vil blive sammenføjet med Bergendahls eksisterende centrallager i udkanten af Hässleholm. Der har virksomheden allerede centrallager for kolonial-, køle- og frostvarer. Det nye distributionsanlæg vil ifølge planen stå klar i vinteren 2014/15.

- Den nye løsning er i fin overensstemmelse med Bergendahls behov. Ydeevne, prissætning og servicestruktur var, sammen med Swisslogs erfaring med levering af lignende anlæg, vigtige kriterier i vores valg af leverandør, udtaler Linus Larsson, projektejer og logistikchef hos Bergendahls. Desuden vil anlægget blive en platformfor Bergendahls løbende effektivisering af logistik og vareflow. Virksomhedens vækst kræver en stadigt mere intelligent styring, og løsningen skaber grundlag for større kundetilfredshed, fordi vi lagerfører et konstant voksende varesortiment. Det betyder igen, at vi kan fastholde en høj leveringsfrekvens på det rigtige omkostningsniveau, og dermed understøtter satsningen vores logistiske vision om fyldte hylder, hver dag, året rundt, understreger Linus Larsson.

PickRunner

Swisslogs leverance til Bergendahls består af standardløsningen PickRunner, som indgår i vores produktportefølje. Den kombinerer højlagerkranernes eneståendeydeevne og lagerkapacitet med effektive lukkepladser. Opfyldningen af plukkepladserne sker automatisk med hjælp fra højlagerkranerne, så arealet reserveres til plukning og ikke til opfyldning, siger Hans Grönqvist, salgsansvarlig hos Swisslog.

Løsningen består af et 32 meter højt lager med fire højlagerkraner, et tilhørende banesystem og omkring 600 plukkepladser i en mand-til-gods-løsning. Swisslogs leverance omfatter også det egenudviklede styresystem Automation Manager, som integreres med Bergendahls eksisterende lagerstyringssystem.

Alle nye leverancer af Swisslogs højlagerkraner indeholder et system til energigenvinding, som reducerer energiforbruget markant. Swisslog benytter et struktureret koncept med navnet GreenLog™, som har til formål at give bedre ressourceudnyttelse og en "grønnere logistik". I projektet med Swisslog indgår også en service- og supportaftale, som skal sikre stabil og kontinuerlig drift af anlægget

Mere fra...

07.12.2023Swisslog

Sponseret

Varner’s new AutoStore soon to be fully operational – will be one of the fastest in the world

01.05.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog rebranding reflects a new era of digital logistics

07.03.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog wins Warehouse Tech of the Year award at KSA Logistics & Transport Awards 2023

10.10.2022Swisslog

Sponseret

Innvielse av Estlands første AutoStore – levert av Swisslog

02.08.2022Swisslog

Sponseret

Broman Group continues to automate with Swisslog

23.05.2022Swisslog

Sponseret

Unil partners with Swisslog for its automated high-bay warehouse