Besøg os på årets hi 2023 messe i oktober

Sæt kryds i kalenderen til en tur ind på stand L9064 (hal L) på HI-industrimessen den 3.-5. oktober 2023 og få en frisk, kompetent opdatering på de nyeste produkter og løsninger inden for stregkoder, labels og datafangst.

Hent din fribillet via www.hi-industri.dk/koeb-billet og indtast nederst invitationskoden: hi23-28101.

Vi glæder os til at møde dig og høre om dine projekter, hvad enten du søger forslag på en mere omfattende samlet løsning eller du søger et specifikt produkt. Her har du et kort nyhedsresume:

Datafangst line-up. Honeywell Granit - Datalogic PowerScan - Zebra DS3600 industrial håndscannere. Hvordan performer de mht. hastighed, læseafstande, dårlig stregkodekvalitet?

Blandt de industrielle tablets har vi Getac's industrielle F110 Windows-tablet og Honeywell's RT10 industri-tablet, der fås både i Windows og Android udgave. Få også styr på Zebras brede portefølje af industrielle og let-industrielle Android tablets i ET-serien, bl.a. den nye, lette ET40 Business Tablet.

Eller kom up-to-date på touch og kombi tastatur-touch håndterminalerne, der alle kører med Android OS. Vi medbringer bl.a. de helt nye Zebra TC22/27 med 6" skærm. Dertil bl.a. Honeywell CT47 og Zebra TC53, der begge kan fås med aggressive multi-range scan-engines.

RFID-området begynder for alvor at røre på sig mht. udbredelse. Få et indblik i hele "RFID-kæden". På printersiden er det f.eks. de kompakte Zebra ZD621R eller de større ZT411R printere. Den klart mest udbredte RFID-labelstandard inden for logistik og mærkning er UHF efter RAIN/EPC Class 1 Gen 2 protokollen. RFID antenne-inlays findes til både små og store labels og desuden til on-metal mærkning (!).

RFID-info skal også læses bagefter, enten inhouse eller i de senere led i logistikkæden. Vi medbringer bl.a. Zebras RFD40 og de super-industrielle RFD90 enheder, der kan fungere solo som Bluetooth-opkoblet læser eller i samspil med en håndterminal.

Fixed Industrial Scanners til avanceret industriel automation - vi har de nyeste fastmonterede/stationære scannere med fra Zebra, Honeywell og Datalogic. Det er både scannere til 1D stregkoder/2D koder og smartkameraer der bl.a. kan læse tekst via OCR.

Vidste du at det er muligt at autolæse f.eks. 2D koder helt ned til 2x2 mm mens de passerer forbi? På samme vis som hele pallesider med stregkoder kan aflæses automatisk. Det er også muligt at auto-indlæse snesevis af stregkoder på én gang, når de passerer forbi en velkonfigureret fastmonteret scanner. Dårlig stregkodekvalitet og høj passagehastighed er også udfordringer, vi er vant til tune vore fixed mount scannerløsninger ind til.

cab AXON 1 og AXON 2 er specielle labelprintere til automatisk printning og etikettering af stregkoder på hætteglas, cryorør, eppendorf-rør o.lign. Det er små produktive printerenheder, der er velegnede til brug i laboratorier eller til at gennemføre forstudier for en masseproduktion i større skala.

Fra Zebra har vi bl.a. den nye ZT231 let-industrielle labelprinter med touch-display og forberedt for integration med påsætningsautomatik. Honeywells solide printerprogram er også repræsenteret, bl.a. med de helt nye PC45D desktop printere og de let-industrielle PD45 printere.

Få syn for sagen og overblik over de mange muligheder indenfor små og store bord-labelprintere, labelprintere til indbygning i automatiske anlæg og mobile labelprintere.

Mere fra...

19.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell EDA10A entry-level industritablet

07.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Etikettering på hætteglas, Eppendorf-rør og cryorør med CAB AXON

04.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere