Blue City: Brugt elektronik med god samvittighed

Elektronikkæden Blue City har succes med køb og salg af brugt elektronik via ni fysiske butikker og webbutikken. Det bæredygtige koncept er med til mindske mængden af elektronikaffald og elektroniske prisskilte skruer ned for papirforbruget.

Elektroniske hyldeforkanter er med til at gøre det overskueligt at finde prisen på varer.

Der er mange penge at spare ved at købe en brugt telefon, tablet eller computer. Når du som kunde køber brugt elektronik hos elektronikkæden Blue City sparer du ikke blot penge – du går også hjem med en god samvittighed. Sideløbende med at tænke i miljø og bæredygtighed, tænker Blue City også i effektivitet og har derfor indført elektroniske prisskilte, så der spares både tid og papir ude i butikken.

- Vi får løbende brugt elektronik ind og ud af døren, så vi har dermed også en stor række ændringer af vareinformationen ude på hylderne. Selve prissætningen sker både her i butikken og centralt fra kæden af. Jeg tror de fleste undervurderer hvor meget tid og papir, der rent faktisk går med at udskifte og sørge for, at det er den korrekte pris og information, der vises ude på hylden. Derfor har vi med stor succes indført elektroniske prisskilte og sparer herigennem en enorm mængde tid og papir hver dag, udtaler Store Manager i Blue City på Vesterbrogade i København, Magnus Munthe-Lindeburg.

Cirkulær økonomi og en indsats for miljøet

Flere og flere danske virksomheder og forbrugere sætter fokus på bæredygtighed og genbrug. Der bliver brugt mange ressourcer på at producere ny elektronik. Hos Blue City gør man miljøet en tjeneste ved at arbejde aktivt inden for den cirkulære økonomi gennem opkøb og istandsættelse af brugt elektronik. Ved at genbruge produkterne, forlænger man levetiden og reducerer dermed det samlede ressourceforbrug.

- Hos Blue City kan du som forbruger købe fuld funktionelt brugt elektronik fra velkendte mærker med fuld garanti og til en lavere salgspris. Vi opkøber elektronik fra både private og virksomheder. Efter en istandsættelse sætter vi produktet på hylden, taster prisen i systemet, hvorefter det elekroniske prisskilt automatisk opdateres med den korrekte information, siger Magnus Munthe-Lindeburg.

Blue City prissætter den brugte elektronik efter varens stand, mærke og alder. Samtidig holder man løbende øje med hvad andre tager for lignende produkter ude i markedet. På den måde kan kæden altid tilbyde den bedst mulige pris. Det betyder også, at der godt kan blive sendt et stort antal prisændringer ud til butikkerne, hvis der bliver taget en central beslutning om eksempelvis at ændre priserne på et helt brand.

- Før hen kunne der sagtens komme 500 prisændringer på én gang. Når vi møder ind nu er prisskiltene altid opdaterede og det sætter vi stor pris på, fortæller Magnus Munthe-Lindeburg afslutningsvis.

Blue City er en elektronikkæde, der køber og sælger brugt elektronik. Elektronikkæden driver i dag ni fysiske butikker samt webbutikken www.bluecity.dk. Blue City opkøber brugt elektronik fra både private og virksomheder, hvorefter produkterne videresælges med fuld garanti til en lavere pris.
 

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter til detail-, lager & logistik branchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og har i dag kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam. Virksomheden råder over 100 medarbejdere, hvoraf halvdelen sidder på det danske hovedkontor på Galoche Allé i Køge.

Mere fra...

21.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Mestergruppen har indgået en koncernaftale med Delfi Technologies om digital skilteløsning

19.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Københavns Maskinservice får hjælp af digitale prisskilte

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

Medicin & Sundhed - Farums nye ubmandede 24/7 butik

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

dao forbedrer logistikken i 1.200 pakkeshops

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

ABC Lavpris: Samarbejde med Delfi Technologies for bedre kundeoplevelse

05.07.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

VestVin: Digitale prisskilte styrker grøn profil i vinforretningen