Blue Yonder blev udnævnt som leder i 2021 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems

Blue Yonder er den eneste virksomhed, der er anerkendt som en leder i tre Gartner Magic Quadrant-rapporter, som dækker forsyningskædeplanlægningsløsninger, transportstyring systemer og lagerstyring systemer.

I 2021-rapporten mener Blue Yonder, at dets position som leder repræsenterer virksomhedens unikke egenskaber inden for lager distribution, arbejdsstyrke / arbejdsmarkedsstyring, arbejdsprognoser og planlægning, robotikhub og lageropgaveløsninger blandt andre kriterier. Blue Yonder's solid baggrund med at levere WMS-løsninger til styring af indviklede lager operationer til en meget stor og diversificeret kundebase og det voksende partnerøkosystem globalt.

Blue Yonder's WMS giver kunderne mulighed for at drive ændringer med moderne og problemfri applikation for at forene og automatisere lager-, arbejdskraft-, automatiserings- og transportprocessen. Kunder kan også bruge cloud service til at forbedre ydeevnen til opfyldelse af alle kanaler med realtids transaktionsbehandling og skala. Derudover tilbyder løsningen optimerede lager- og udvælgelsesstrategier, optimal lageropgave og integreret arbejds- og arbejdsstyringsstyring alt sammen leveret på en enkel, skalerbar og problemfri platform.

Læs mere her >>

04.03.2024Blue Yonder

Sponseret

Prysmian Digitally Transforms Warehousing Capabilities With Blue Yonder

12.02.2024Blue Yonder

Sponseret

Blue Yonder Acquires Flexis, a Leader in Manufacturing and Supply Chain Planning Technology

02.02.2024Blue Yonder

Sponseret

Blue Yonder Releases Q4 2023 Company Highlights and Q1 2024 Industry Insights

15.01.2024Blue Yonder

Sponseret

Profit and Planet: Two Sides of the Same Supply Chain Coin

04.01.2024Blue Yonder

Sponseret

The Future of S&OP and IBP

18.12.2023Blue Yonder

Sponseret

The Time for Change Is Now