cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

Behovet for printning og automatisk etikettering integreret med robotter eller direkte ved transportbånd er i konstant vækst. En vækst vi ikke mindst oplever, fordi vi med cab Hermes Q har en enkel, let konfigurérbar Print & Apply labelenhed, der via et bredt udvalg af standardmoduler kan indsættes i virkelig mange forskellige slags produktionsmiljøer.

Foto: Norris Print-Tech

En Hermes Q enhed kan udstyres med tamp, blow-on eller roll-on applikeringsmodul, der vælges så labelpåsætningen afpasses produktets form og hastighed gennem produktionen. Labelkapaciteten tilgodeser produktioners behov for høj oppetid med op til 300 mm Ø store labelruller på printerenhederne.

Hermes Q kan således konfigureres til vidt forskellige opgaver fra palle-etikettering med store A5 eller A6 labels til holdbar præcisionsetikettering af elektronikkomponenter med ganske små labels, der måske oven i købet skal placeres ned i en fordybning på et printkort. Dvs. printkvaliteter fra 203 dpi på palle-/kollilabels til komprimerede 2D-koder i 600 dpi kvalitet, hvor pladsen er begrænset, men informationsmængden er stor.

Produktionsfolk og maskinbyggere vil for alvor værdsætte OPC UA kommunikationsprotokollen, der er uafhængig af operativsystem og som er åbent tilgængelig uanset hvilke enheder der kommunikeres med, og tilmed kan det hele afvikles i standard-netværk (LAN).

Læs mere på produktsiden for cab Hermes Q.

Mere fra...

07.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Etikettering på hætteglas, Eppendorf-rør og cryorør med CAB AXON

04.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere

15.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra ET60 og ET65 Enterprise Industri-tablets