CAB PIXOR - Lynhurtig Inline Print & Apply

Lynhurtige etiketteringsmaskiner som f.eks. cab's IXOR og labelprinterunits til etiketteringslinier findes hver for sig. Hvorfor ikke kombinere det bedste fra de to verdener i én og samme enhed? Det har vi gjort med PIXOR.

En klassisk mærkningsopgave i bl.a. fødevareindustri og møbelindustri er inline labelpåsætning i høj fart og med variable informationer som f.eks. MHT-dato, batchnummer og kundespecifikke data printet på disse labels. 

HIGH SPEED BATCH PRINT & APPLY

Til sådanne opgaver har vi udviklet en ny Print & Apply maskine, der er en sammenbygning af cab's IXOR etiketteringsenhed og cab's PX indbygnings-labelprinterunit. Vi har valgt at kalde den PIXOR.

PIXOR påsætter labels på emner, der bevæger sig forbi i temmelig høj fart, dvs. i hastigheder helt op til 100 meter pr. minut. Servomotoren sikrer en meget pålidelig, præcis etikettering.

FLEKSIBEL OG HØJ OPPETID

Både dispenserens store labelrullekapaciet og printerens Thermo Transfer farvebåndskapacitet er med til at sikre en maksimal oppetid. Med encoder-option er PIXOR-enheden i stand til at følge en variabel produkthastighed på de emner, der skal mærkes op. Det opleves således af og til i fødevareindustrien, at forskellige produktserier af produktionstekniske årsager må køre med forskellig hastighed.

PIXOR kan etikettere både fra oven, fra siderne og fra neden.

Læs mere på produktsiden for PIXOR.

Mere fra...

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere

15.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra ET60 og ET65 Enterprise Industri-tablets

27.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Besøg os på årets hi 2023 messe i oktober

11.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA TC22 og TC27 håndterminaler

04.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Bartender Cloud