Columbus har fundet leder af global Power Platform-satsning

Jesper Lillelund skal stå i spidsen for udviklingen af Microsoft Power Platform som globalt forretningsben i Columbus.

Foto: Columbus

Columbus øger sin satsning på Microsoft Power Platform og har ansat Jesper Lillelund i en ny stilling som Global Director for Power Platform i hele Columbus.

"Columbus har arbejdet længe og godt med Power Platform, men aldrig så struktureret og fokuseret som nu. Jeg er stolt over at have fået opgaven at opbygge en global organisation i Columbus, der skal udvikle forretningsbenet og levere den service og de produkter, kunderne i stigende grad efterspørger, når det gælder Power Platform," siger Jesper Lillelund.

Han skifter fra en stilling som Business Director for Microsoft Power Platform hos Devoteam.

Stort potentiale i Power Platform
Ifølge Jesper Lillelund står et konsulenthus som Columbus særligt godt rustet til at udfolde potentialet i Power Platform til gavn for kunderne.

"Jeg ønsker så at sige at spille i Premier League, når det gælder Power Platform, og det får jeg de bedste muligheder for i et hus som Columbus. Her mestrer man arbejdet med kernesystemer såsom ERP og CRM, og Power Platform bliver en vigtig komponent i fremtidige projekter, da specialtilpasninger ikke længere bygges i kernesystemerne som tidligere," siger Jesper Lillelund.

God governance og god nattesøvn
Ifølge Jesper Lillelund består potentialet i Power Platform ikke kun i, at det er blevet nemmere at bygge en ny app, automatisere processer eller bygge dashboards, men at man nu kan skabe et nyt, skalérbart økosystem, hvor applikationer og data hænger sammen.

"Dette giver virksomheden mulighed for at skabe god governance og overblik alle vigtige parametre via dashboards, som kan give CIO’en en rolig nattesøvn."

Teknologi- og brancheindsigt
Jesper Lillelund glæder sig til samarbejdet med sine nye kolleger i Columbus.

"Her er mange dygtige rådgivere og industrieksperter på både det tekniske og forretningsmæssige område, som jeg ser frem til at samarbejde med – og lære af. Vores dybe indsigt i både teknologien og kundernes marked og vilkår gør, at vi har optimale muligheder for at bygge de bedste og mest relevante Power Platform-løsninger i samarbejde med dem," siger Jesper Lillelund.

Han tiltrådte i Columbus 1. oktober. 

Mere fra...

23.11.2023Columbus Global

Sponseret

The food and beverage industry: Create value together going to the cloud

22.11.2023Columbus Global

Sponseret

Columbus har fundet leder af global Power Platform-satsning

21.11.2023Columbus Global

Sponseret

Stærkt Q3-regnskab, nye ambitiøse vækstmål for 2024-2026 samt nyt fokus på Life Science

20.11.2023Columbus Global

Sponseret

AI blogserie - Opnå succes med dine AI-projekter og nyd godt af fordelene

17.11.2023Columbus Global

Sponseret

Commerce Snacks fra E-handelskonferencen 2023 serveret af Columbus

09.10.2023Columbus Global

Sponseret

Workshop i datavisualisering