Computerworld har udnævnt Microsolutions til vækstkomet

Som en del af Computerworlds “IT-komet 2021” er Microsolutions udnævnt til årets bedste ERP-hus til kontinuerlig vækst. Dette sker i skarp konkurrence med 49 andre ERP-huse.

Claus Brønd Larsen og Dan Elgaard Rasmussen, partnere i Microsolutions, værdsætter både resultatet og Computerworlds udnævnelse. De mener at æren tilfalder Microsolutions dygtige og dedikerede medarbejdere og den tillid kunderne viser virksomheden. Foto: Microsolutions.

Tak til Computerworld for titlen. Udnævnelsen falder sammen med Microsolutions igangværende fokus på Agil transformation i hele Microsolutions sammen med en øget indsats omkring udvikling af medarbejderes kompetencer gennem virksomhedens interne Academy og en koordineret intern sparring. 

“Vi har virkelig igangsat nogle væsentlige og betydende initiativer, som vil række langt ud i fremtiden” udtaler Claus Brønd Larsen, og han fortsætter “… udnævnelsen som årets IT-komet inden for ERP ville ikke være sket uden den tillid og dedikation både medarbejdere og kunder kontinuerligt viser os”.

Microsolutions ser frem mod et nyt år med en fokuseret indsats, som ikke kun skal bringe virksomheden, men også virksomhedens kunder en unik viden og vækst inden for det digitale område med udgangspunkt i ERP-løsningen.

Tak til Computerworld for udnævelsen.

12.05.2023Microsolutions A/S

Sponseret

WhitePaper - Få merværdi af Dynamics 365 Finance and Operations med Power Apps og Power Automate

01.12.2022Microsolutions A/S

Sponseret

Nyt samarbejde mellem Microsolutions og Din Lønpartner

29.11.2022Microsolutions A/S

Sponseret

Kampagnepriser på overgang fra Dynamics AX til Dynamics 365

01.11.2022Microsolutions A/S

Sponseret

Overblik over din salgspipeline med Dynamics 365 Sales

15.06.2022Microsolutions A/S

Sponseret

Microsolutions tager hul på en ny ambitiøs vækstplan

19.05.2022Microsolutions A/S

Sponseret

Lessor Løn – det nye lønsystem i skyen