Corona-virus: Sådan arbejder du og dine medarbejdere sikkert hjemmefra

Få 5 løsninger til sikker adgang og tilgang til data fra hjemmearbejdspladsen. Corona-virus kan du sikre dig imod ved at undgå nærkontakt med andre - men der er masser af andre vira, du skal tænke på.

Har virksomheden ikke haft hjemmearbejdspladser før? Eller har I bare ikke brugt det særligt meget?

Siden Danmark blev lukket ned i sidste uge, har vi hver dag i højt tempo hjulpet vores kunder med at få styr på at arbejde hjemmefra på en effektiv, tryg og sikker måde. Corona er nemlig ikke den eneste virus, man skal passe på i denne kritiske tid.

Her kan du se en række af de muligheder, der er for virksomheden og medarbejderne. Du skal blandt andet tænke over, hvordan virksomhedens data tilgås sikkert, og hvordan medarbejderne har adgang til tunge programmer, hvordan man mødes effektivt virtuelt og en række andre faktorer.

Det bedste er, at du kontakter os og få en snak om, hvad der er det rigtige for netop jer. Nogle få ting kan I klare selv, de fleste kræver hjælp fra os, der har indsigt i, hvordan jeres infrastruktur er. Vi sidder klar ved telefonen på tlf. 44530333 eller e-mail: info@addvision.dk , så der hurtigt kan skabes sikre muligheder for dine medarbejdere.

 • Du skal både være sikret mod corona-smitte og sikret mod hacking. Når hjemmearbejdspladsen skal fungere sikkert, anbefaler vi, at man benytter en dedikeret firma-PC/Laptop. Når den er sat korrekt op, kan I overholde firmaets sikkerhedspolitik og tilgå virksomhedens data sikkert. Mangler du firma-arbejdspladser? Vi har løbende tilbud fra de førende leverandør – Lenovo, Dell og HP – og kan hjælpe dig, hvis du har et akut behov. Kontakt os lige her.
   
 • Microsoft Teams er afløseren for Skype, der giver dig endnu flere muligheder for samarbejde. Microsoft har valgt at gøre programmet gratis i de næste 6 måneder for alle. Også for virksomheder er det gratis, og Microsoft Teams indeholder en masse muligheder for at holde online møder med og uden video, dele skærmen, dele dokumenter, huskelister m.m.
   
 • RDP (Remote Desktop Program) – som også hedder Microsoft Fjernskrivebord – giver dine medarbejdere mulighed for at arbejde sikkert på virksomhedens server med et fjernskrivebord, eller få adgang til egne firmaarbejdspladser via den computer, de aktuelt sidder med. Denne løsning kræver dog, at din virksomheds server og medarbejdernes arbejdspladser er sat op til det. Det hjælper vi dig gerne med.
   
 • VPN-forbindelse – Vi kan tilbyde at oprette sikre krypterede forbindelser gennem jeres firewall til virksomhedens server via VPN-forbindelser, der giver sikker adgang til firmaets data på serveren. Kontakt Frederik Pedersen for at høre om kravene og hans anbefalinger til din virksomhed.
   
 • TeamViewer er et program, der giver medarbejderen mulighed for at tilgå og fjernstyre sin arbejdsPC hjemmefra. Det er eksempelvis rigtigt smart, hvis medarbejderen normalt arbejder på en maskine med høj kapacitet og tunge programpakker, der ikke bare kan flyttes hjem. ADDvision er TeamViewer forhandler og kan tilbyde dig både licenser og opsætning, så I hurtigt er i gang.
   
 • Office365 – platformen som mange allerede kender, og som giver jer mulighed for at dele filer og data via SharePoint på alle platforme og arbejde online hjemmefra.Vi sidder klar til at rådgive jer og anbefale den løsning, der passer til jeres behov. Kontakt os allerede i dag og få hjælp til at arbejde sikkert og trygt hjemmefra.

Vi har aldrig oplevet noget lignende i Danmark som den situation, vi står i nu.

Vi er alle ivrige efter at stå sammen og løse opgaverne på trods af udfordringerne. Du er meget velkommen til at kontakte os – vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Per Steen Jensen på mail psj@addvision.dk eller telefon 26 24 29 31

Frederik Pedersen på mail fp@addvision.dk eller telefon 61 62 29 26

Ole Jauch på mail oja@addvision.dk eller telefon 53 54 16 50

Hos ADDvision ønsker vi dig god fornøjelse og gode resultater med at arbejde hjemmefra!

Mere fra...

05.04.2022ADDvision a/s

Sponseret

Insight Cosmetics Group Europe procesoptimerede lageret med WMS for at understøtte strategisk vækst

01.03.2022ADDvision a/s

Sponseret

Spar på optimering af processer - Tag en test og få en rapport med konkret estimat

15.11.2021ADDvision a/s

Sponseret

ERP Hosting med maksimal performance

02.08.2021ADDvision a/s

Sponseret

Perfekte IT-projekter med erfaren projektledelse

05.01.2021ADDvision a/s

Sponseret

Leje og lease IT. Bedre likviditet

24.11.2020ADDvision a/s

Sponseret

5 sandheder om Business Central