Danfoss anvender innovativ kamerateknologi fra Zetes til at opdage forsendelsesfejl

Danfoss – global leder inden for udvikling og produktion af energieffektive løsninger fortsætter samarbejdet med supply chain specialisten Zetes og udvider brugen af ZetesMedeas automatiske løsning til læssebekræftelse.

11.11.2021

Sponseret

Zetes

Nordborg (Danmark), 15 november, 2021 – Danfoss – global leder inden for udvikling og produktion af energieffektive løsninger fortsætter samarbejdet med supply chain specialisten Zetes og udvider brugen af ZetesMedeas automatiske løsning til læssebekræftelse i Danfoss-koncernen.

Tilbage i 2015 implementerede Danfoss ZetesMedeas automatiske løsning til læssebekræftelse på deres hovedlager i Rødekro for at eliminere forsendelsesfejl og mindske omkostningerne. De nye automatiserede processer ville muliggøre en effektiv måde at kontrollere lastning af køretøjer på, og som følge heraf blev fejl elimineret med det samme, processer strømlinet og Danfoss opnåede et fuldt afkast af investeringen inden for et år. Af denne grund har Danfoss truffet beslutningen om at udrulle og implementere Zetes unikke ImageID-teknologi på flere steder, og de beggynder med lageret i Nordborg.

Dokumenteret 100 % lastnings- og forsendelsesnøjagtighed

Inden implementeringen af ​​ZetesMedea var verifikationsprocessen for lastning af køretøjer manuelt intensiv og tidskrævende, hvilket krævede store mængder papirarbejde for at kontrollere varer til lastning og videre transport. Efter implementering og brug af ​​ ZetesMedeas løsning til læssebekræftelse har Danfoss forbedret logistiske arbejdsgange ved at muliggøre en hurtig behandling af ordrer til afsendelse med 100 % nøjagtighed, fordi fejl ved lastningsstedet blev elimineret.

 ”Vi fortsætter vores samarbejde med Zetes i dette nye projekt efter deres fremragende resultater med implementering af Zetes’ løsning til læssebekræftelse på vores hovedlager i Rødekro. Vi har arbejdet sammen siden 2015, og de har altid været meget professionelle. Vi ser frem til at udforske nye muligheder for forbedring sammen”, udtaler Henrik Rosendahl Laursen, lager- og distributionskonsulent hos Danfoss.

Zetes’ billedbaserede teknologi til automatiseret datafangst har dokumenterede resultater på tværs af EMEA med installationer i nogle af de største europæiske virksomheder. Det nye projekt hos Danfoss vil omfatte flere ImageID-kontrolporte, placeret ved læsserampernes døre til en automatisk validering af alle paller, der forlader anlægget.

Automatiseret, kamerabaseret verifikation

ImageID er en unik kamerabaseret teknologi i lagerløsningen ZetesMedea, der hjælper virksomheder med at bevare kontrollen over både indgående og udgående logistik. Baseret på denne teknologi gør Zetes’ læssebekræftelseløsning Danfoss i stand til automatisk at analysere og registrere palleetiketter for at sikre 100 % forsendelsesnøjagtighed. Det sammenligner stregkodeoplysningerne med forsendelsesordrer og giver Danfoss visuelle advarsler i realtid om enhver uoverensstemmelse samt manglende eller ulæselige etiketter. Ud over at mindske indlæsningstider og øge effektiviteten gemmer systemerne digitale billeder som bevis for levering, der nemt kan hentes i tilfælde af spørgsmål eller kundetvist.

Overvejer at udvide brugen af ​​ZetesMedea

Udover at implementere Zetes’ kamerabaserede løsning til deres udgående processer, vurderer Danfoss også brugen af ​​ZetesMedea til at løse andre driftsmæssige udfordringer. Warehouse execution-systemet (WES) tilbyder funktionalitet via en række moduler, der gør det muligt for organisationer at skalere med udgangspunkt i kravene til driften. Den mulige udvidelse af projektet vil omfatte, at Zetes håndterer og støtter Danfoss i yderligere lagerprocesser.

”Det er fantastisk, når globale virksomheder som Danfoss ser og oplever den værdi, vores løsning skaber for dem og desuden viser tillid til at implementere den samme løsning på andre faciliteter. Det er det, vi stræber efter hver dag – at blive vores kunders foretrukne leverandør. Jeg ser frem til at implementere vores ImageID-teknologi på Nordborg-faciliteten og samtidig også at tage et skridt mod et større partnerskab med Danfoss,” siger Asif Akhtar, salgschef hos Zetes Danmark.

Mere fra...

15.02.2024Zetes

Sponseret

Modexpress optimises order verification with ZetesMedea RFID solution

25.01.2024Zetes

Sponseret

Zetes’ Top Supply Chain Predictions for 2024

29.11.2023Zetes

Sponseret

Brown Thomas Arnotts cuts in-store costs and improves customer experience with Zetes

17.11.2023Zetes

Sponseret

Industry and traceability: Phyteurop chooses the ZetesAtlas solution to accelerate its serialisation

20.09.2023Zetes

Sponseret

Meet Zetes at HI Tech & Industry Scandinavia

Are manufacturers ready for Industry 4.0?

20.09.2023Zetes

Sponseret