Dansk Flise Lager opgraderer butikkerne med digitale prisskilte

Dansk Flise Lager har implementeret digitale prisskilte fra Delfi Technologies som en del af deres strategi for at omfavne ny teknologi og forbedre både personalets arbejdsgange og kundeoplevelsen i butikkerne.

Foto: Delfi Technologies

Dansk Flise Lager har implementeret digitale prisskilte fra Delfi Technologies som en del af deres strategi for at omfavne ny teknologi og forbedre både personalets arbejdsgange og kundeoplevelsen i butikkerne.

Mens Dansk Flise lager altid har været kendt for deres imponerende udvalg af keramiske fliser, har de nu taget et nyt skridt til at forbedre kundeoplevelsen ved at integrere moderne teknologi. De digitale prisskilte, som nu pryder butikkerne, er mere end bare et stilfuldt tilbehør – de er et kraftfuldt værktøj, der gør indkøbsoplevelsen mere bekvem og informativ end nogensinde før.

En af de mest markante ændringer, som de digitale prisskilte har bragt med sig, er den øgede tilgængelighed for kunderne. Hos Dansk Flise Lager tilbyder de nemlig udvidede åbningstider, der strækker sig helt frem til kl. 21. Dette giver kunderne mulighed for at besøge butikkerne på mere fleksible tidspunkter, men det har også affødt en ekstra udfordring – efter kl. 16 er der ikke længere personale til stede i butikkerne.

QR-koder bygger bro mellem fysisk butik og webshop

Denne udfordring er blevet løst ved at integrere de digitale prisskilte og bruge teknologien til at bl.a. QR-koder på skiltene. På den måde har Dansk Flise Lager formået at bygge bro mellem den fysiske butiksoplevelse og deres online platform.

Kunder, der besøger butikkerne uden for normale åbningstider, kan nu nemt scanne QR-koderne for at få mere information om de forskellige fliser på Dansk Flise Lagers webshop. Dette giver en unik mulighed for kunderne at udforske deres muligheder, læse anmeldelser og se priserne, selv når der ikke er personale til stede i butikkerne. Og ved at synliggøre flisernes kvadratmeterpris på skiltene, er det gjort endnu mere nemt for kunderne.

For få år siden havde vi kun et par enkelte butikker, og her kunne vi godt overkomme udskiftningen af papirskilte. Men nu hvor vi har syv butikker, var det blevet til en logistisk udfordring at skulle printe og distribuere prisskiltene hver gang, vi havde nye tilbud.

Caspar Rasmussen Indehaver & Projektchef hos Dansk Flise Lager

Digitale prisskilte – en ekstra fordel i ubemandede butikker

Denne integration af digitale og fysiske detailoplevelser er ikke kun praktisk, men det er også et synligt bevis på Dansk Flise Lagers ambition om at imødekomme kundernes behov med en dynamisk butiksoplevelse. Butikken i Herning har endda taget skridtet videre med en helt ubemandet butik/showroom med en selvbetjeningsløsning, hvor kunderne selv kan udforske udvalget af fliser i deres eget tempo. Her er de digitale prisskilte en ekstra fordel og et vigtigt element af oplevelsen, idet de giver kunderne den nødvendige information, selv når der ikke er personale til stede.

– For få år siden havde vi kun et par enkelte butikker, og her kunne vi godt overkomme udskiftningen af papirskilte. Men nu hvor vi har syv butikker, var det blevet til en logistisk udfordring at skulle printe og distribuere prisskiltene hver gang, vi havde nye tilbud, siger Caspar Rasmussen, der er indehaver og projektchef hos Dansk Flise Lager og fortsætter:

– Med de digitale prisskilte, er det mest langsommelige i processen nu, hvor hurtigt vi kan få trykket på knappen med ”opdatér pris” på webshoppen.

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

En lettere hverdag for personalet

Men de digitale prisskilte er ikke kun til fordel for kunderne; de letter også byrden for personalet hos Dansk Flise Lager. Med snart syv butikker at vedligeholde og perioder uden personale til stede, ville det traditionelle papirbaserede prissystem være en kæmpe logistisk udfordring. Digitale prisskilte giver mulighed for øjeblikkelige opdateringer af priser, hvilket er afgørende i en branche, hvor attraktive kampagner og tilbud er en central del af forretningsmodellen. De digitale prisskilte giver Dansk Flise Lager mulighed for at tilpasse deres prissætning og produktinformation dynamisk i realtid. Dette betyder, at de kan reagere hurtigt på markedstendenser og konkurrencedygtige tilbud uden at skulle vente på manuel opdatering af fysiske skilte, og det er vigtigt når man som Dansk Flise Lager gerne vil leve op til sit motto “Flotteste fliser – bedste priser

Nu kan Dansk Flise Lager centralt opdatere priser og produktinfo på deres digitale prisskilte for alle butikkerne på én gang. Skiltene i alle butikker er nemlig koblet op til deres webshop, hvorfra skiltene henter data ned fra. Hvis en flise f.eks. skal på tilbud, kan de nøjes med at rette prisen på webshoppen. Efter få sekunder er prisen også opdateret i alle deres butikker.

Forener personlig service med online bekvemmelighed

Overgangen til digitale prisskilte er ikke blot et tegn på Dansk Flise Lagers innovative tilgang til butiksdrift, men det afspejler også en bredere tendens inden for detailhandlen. Virksomheder, der tidligere har været tilbageholdende med at omfavne ny teknologi, erkender nu den værdi, den kan tilføre både kunder og medarbejdere.

Ved at kombinere det bedste fra begge verdener – den personlige service i butikken og den bekvemmelighed, som online shopping tilbyder – har Dansk Flise Lager skabt en engagerende indkøbsoplevelse, der er i tråd med kravene fra det moderne marked. Et tiltag, der er med til at styrke Dansk Flise Lagers position som en førende aktør inden for flisehandlen i Danmark.

Om Dansk Flise Lager

Dansk Flise Lager Aps importerer kvalitetsfliser- og klinker fra udsøgte producenter i primært i Europa. I mere end 20 år har virksomheden importeret fliser og klinker fra hele verdenen og leveret til skandinaviske kunder. Dansk Flise Lager samarbejder med producenter, der med sikkerhed kan levere fliser/klinker, som lever op til forventninger og krav fra danske forbrugere. Det gælder kvaliteten af produktet, men også farver, overflader og størrelser.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

08.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Unilite optimerer lager- og ordreprocesser med Delfi Technologies’ håndterminalløsning

06.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Lokalt apotek styrker kundekontakten gennem digitale prisskilte

04.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Dansk Flise Lager opgraderer butikkerne med digitale prisskilte

29.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Skjern Maskinforretning: Butikslokale moderniseres med digitale prisskilte og Kramps Retail løsning

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik