Ditur.dk: Nu med digitale priser i flagship-store i Århus

Vækstkometen Ditur, der er kendt fra blandt andet Løvens Hule, og en massiv tilstedeværelse på sociale medier, åbnede i 2021 den første forretning i Århus. For at synliggøre webpriser og kampagner i butikken, har Ditur implementeret digitale prisskilte

Vækstkometen Ditur, der er kendt fra blandt andet Løvens Hule, og en massiv tilstedeværelse på sociale medier, åbnede i 2021 den første forretning i hjertet af Århus. For at synliggøre webpriser og kampagner i butikken, har Ditur implementeret digitale prisskilte fra Delfi Technologies.

Man bliver hurtigt imponeret over de flotte og velindrettede butikslokaler, som huser Diturs flagship-store i det centrale Århus. Butikkens indretning er hyggelig og byder på en anderledes oplevelse, end hvad man normalt forventer af en smykke- og urforretning. I fine ensartede montre får man en nydelig præsentation af butikkens flere hundrede forskellige ure.

Hos Ditur bliver man mødt af et venligt og smilende personale, som straks byder kunderne på en kop kaffe eller danskvand, inden jagten på det perfekte ur går ind. Personalet bestræber sig på at give alle kunder den samme gode oplevelse – uanset hvilken prisklasse ur, der er tale om. Ditur forhandler både kendte mærker som Festina, Seiko, Jaguar med flere, men også deres egne ure i mærker som Dissing, Milani, Kensington, Studsgaard og Lugano med flere.

Skandinaviens største webshop med ure og smykker

Ditur har været på en imponerende vækstrejse. Virksomheden startede i 2014, omsatte for 2 millioner DKK i 2015, og har i 2021 rundet en omsætning på 200 millioner DKK.

Med en imponerende succes online, tog Ditur også beslutningen om en fysisk tilstedeværelse.  Derfor åbnede man forretningen i Århus. Her manglede Ditur dog en smart måde, hvorpå man kunne synliggøre diverse kampagnepriser i butikken, som hyppigt skifter i forbindelse med webshoppens priser. Samtidig var man på udkig efter en løsning, der også ville passe ind i butikkens eksklusive look. Derfor faldt valget på Delfi Technologies og løsningen med digitale prisskilte.

- Vi har i butikken og på webshoppen rigtig ofte forskellige kampagner og tilbud. Det er særligt vigtigt for os, at priserne i butikken altid stemmer overens med de priser og kampagner, vi fører på webshoppen. Med Delfis løsning kan vi nu ændre kampagnepriser synkront med webshoppens priser, fortæller Theis Hollænder, der er Retail Manager hos Ditur.

De samme digitale priser i webshop og fysisk butik

Ditur har valgt at benytte de store digitale prisskilte (Chroma 125), som bliver inddelt i ca. 20 felter, hvor hvert felt er tilknyttet til en vare. Skiltet bliver påsat bagerst i montren, så på denne måde behøver man ikke at have et prisskilt på hver vare på den trange plads. Hvert felt på skiltet henviser desuden til et nummer, som er påsat ved urets placering.

Softwaren, som automatisk opdaterer de digitale prisskilte, er udviklet af Delfi Technologies og ligger i skyen. Her behøver man kun en internetforbindelse for at komme i gang. En trådløs antenne sender de mange prisopdateringer ud til skiltene i løbet af på få sekunder. I dét øjeblik datakilden fra webshoppen har ændringer, så opdateres skiltene i butikken tilsvarende.

Om Ditur

Tvillingebrødrene Mikkel og Kasper Dissing stiftede i 2014 ditur.dk. De så et uudnyttet potentiale på markedet for at kunne købe ure, hvor man ikke blot betaler for mærket, men også for kvalitet og design. Denne tankegang definerer stadig Ditur, og det betyder, at man i dag kan gå på opdagelse i et stort sortiment af både ure og accessories.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

29.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Skjern Maskinforretning: Butikslokale moderniseres med digitale prisskilte og Kramps Retail løsning

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik

21.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Mestergruppen har indgået en koncernaftale med Delfi Technologies om digital skilteløsning

19.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Københavns Maskinservice får hjælp af digitale prisskilte

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

Medicin & Sundhed - Farums nye ubmandede 24/7 butik