EAB HJÆLPER OATLY MED AT LEVERE PRODUKTER MED MINIMALT KLIMAAFTRYK.

Kundecase

Foto: EAB Lagerindretning A/S

Oatly havde brug for hjælp til at frigøre mere plads på lageret, plads som de virkelig havde brug for. Derfor faldt valget på Radioshuttle™ fra EAB. At der var dokumenteret erfaring med brug af Radioshuttle™ i forskellige temperaturzoner, var både et krav og et stort plus for Oatly samt en af grundene til, at valget faldt på netop Radioshuttle™.

”Vi har arbejdet med Oatly i godt 10 år, og de er en fantastisk spændende og god kunde. Vi har gennem årene designet, projekteret og monteret både pallereol og Radioshuttle™. Oatly har benyttet sig af vores patenterede system Radioshuttle™ i mange år nu og er fortsat meget tilfredse, hvilket siger en hel del og er virkeligt godt”, fortæller Magnus Ullerås, bygningskonstruktør og sælger, EAB.

”EAB har altid fungeret rigtigt godt, og vi er meget tilfredse med dem og deres løsninger. Deres system Radioshuttle™ hjælper os med at frigøre masser af plads, hvilket er fantastisk og en stor lettelse for os i hverdagen. EAB har udviklet løsninger, der holder. Hvert år ønsker jeg mig yderligere to Radioshuttle™ i julegave, så må vi se, hvad julemanden kommer med i år”, Magnus Olin, lagerchef hos Oatly.

Om Oatly

Oatly findes af en eneste grund. De vil gøre det enkelt for folk at spise og drikke, så de har det godt og samtidigt slipper for at bekymre sig om, at de tærer på planetens ressourcer. I 1990’erne gjorde forskere den revolutionerende opdagelse, at naturlige enzymer kan forvandle fiberrig havre til næringsrig flydende føde, der passer perfekt til mennesker. 
I dag sælger Oatly alt fra forskellige typer havredrik og syrnede produkter baseret på havre til is, der naturligvis også er fremstillet på havre. Virksomhedens produktion, lager og hovedkontor ligger i Landskrona, Sverige.

Mere fra...

02.07.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB HJÆLPER OATLY MED AT LEVERE PRODUKTER MED MINIMALT KLIMAAFTRYK.

18.06.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB Kundecase: 4000 FLEKSIBLE M² TIL MEDICOBRANCHEN

04.06.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB tager endnu et skridt i sin bæredygtighedsindsats og bruger emissionsfrit stål til profilprodukt

16.05.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

SÅDAN FÅR DU MEST UD AF DIN LAGERHAL

01.05.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

Fuldt automatiseret produktionsanlæg med fejlfri vision