Effektiv administration af lokaler med digitale skilte

På Hospice Søholm, er der behov for løbende tilpasning af indhold på skiltning foran lokaler. For at opnå en lettere og mere effektiv administration af lokaler har Hospice Søholm derfor implementeret digital skiltning ude foran lokalerne på institutionen.

Den rette information er altafgørende foran depotrum, stuer og andre lokaler på Hospice Søholm, hvor man har indført digital skiltning fra Delfi Technologies. På den måde kan man med ét klik opdatere skiltene, uden at skulle skifte noget fysisk foran lokalerne. Det giver Hospice Søholm et overskueligt overblik over alle lokaler, og ændringer til skiltene kan nemt foretages online.

- Det er let at administrere vores lokaler med digital skiltning og den medfølgende software, hvor vi kan styre og opdatere indholdet online. Vi kan også selv bestemme designet og hvilke informationer, der skal stå på de digitale skilte. Derudover kører det hele som et abonnement, så vi kan let vælge til og fra i takt med at vores behov ændres, fortæller Knud Skytthe, der er Teknisk Serviceansvarlig hos Hospice Søholm.

Med lave installationsomkostninger samt muligheden for at købe løsningen via et abonnement, adskiller løsningen sig fra andre digitale skilteløsninger på markedet. Skilteløsningen kører trådløst og selve installationen er både nem og hurtig. De digitale skilte har desuden udskiftelige batterier, så man let og hurtigt kan udskifte batterierne selv.

Flere fordele med digital skiltning til sundhedssektoren

Det er ikke kun hos Hospice Søholm man ser et behov for digital skiltning – de fleste andre hospicer, plejehjem, ældreboliger og sygehuse skal holde styr på mange forskellige lokaler. Samtidig er der flere steder et behov for løbende at kunne opdatere indholdet på skilte foran mødelokaler, depotrum, stuer og andre typer lokaler. Der er mange fordele at hente, siger Knud Skytthe:

- Jeg kunne sagtens forestille mig, at andre institutioner i sundhedssektoren kunne opnå de samme – og endda flere fordele med digital skiltning. Vi går også med planer om yderligere områder, hvor man kunne være mere digitale. Med løsningen fra Delfi Technologies, så kan vi, udover digitale skilte, også tilknytte en digital monitorløsning – det er blandt andet ét af områderne vi kigger på.

På samme måde som med digitale skilte, så er der mulighed for at tilknytte en digital monitorløsning på samme platform, hvor man eksempelvis i en reception eller lignende steder kan bruge et TV som infoskærm til at skabe overblik. Indholdet på infoskærmen kan tilpasses og opdateres online på samme måde som med de digitale skilte. 

I Stavtrup ved Brabrand sø ligger Hospice Søholm, som er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Region Midtjylland. For at komme på hospice skal man have en livstruende sygdom, ledsaget af komplekse problemstillinger af fysisk, psykisk, social og/eller eksistentiel karakter. Det er også væsentligt, at den syge selv ønsker ophold på hospice.
 

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter til detail-, lager & logistik branchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og har i dag kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam. Virksomheden råder over 100 medarbejdere, hvoraf halvdelen sidder på det danske hovedkontor på Galoche Allé i Køge.

Mere fra...

08.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Unilite optimerer lager- og ordreprocesser med Delfi Technologies’ håndterminalløsning

06.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Lokalt apotek styrker kundekontakten gennem digitale prisskilte

04.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Dansk Flise Lager opgraderer butikkerne med digitale prisskilte

29.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Skjern Maskinforretning: Butikslokale moderniseres med digitale prisskilte og Kramps Retail løsning

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik