Elektroniske hyldeforkanter hos Nomas burgerbar POPL

POPL – en burgerbar der oprindeligt startede som et Noma pop-up koncept tilbage i 2020. Et pop-up der, mildt sagt, gik over alt forventning eftersom de trak lange køer og begejstrede anmeldelser til sig. Deres burgere blev hurtigt kendt som ’’Noma-burgere

Elektroniske hyldeforkanter hos POPL.

I maj 2022 åbnede POPL officielt deres nye Takeaway Bottleshop, og i den forbindelse fik de installeret nye elektroniske hyldeforkanter, som skulle gå ind og skabe blikfang på sin helt egen måde.

FRA MANILAMÆRKER TIL ELEKTRONISKE HYLDEFORKANTER

Lige så snart man åbner døren ind til POPL burgerbar, så får man hurtigt øje på et skilt hvorpå der står ’’Byens Bedste Takeaway 2021’’. Et velfortjent skilt, som hurtigt indikerer, at man næsten må være landet rette sted. Hvis man drejer blikket lidt til højre i POPLs takeaway-afdeling, så bliver man helt automatisk trukket ind i et mindre vinshow, hvor man ikke er i tvivl om, at der også her er kræset med udvalget. De åbne vinkølere består af naturvine af høj kvalitet til en fair pris. Vinene er anskaffet fra Nomas vinkælder og andre importører i København. Flere af vinene får de kun hjem i en håndfuld eksemplarer, derfor bliver der ofte skiftet ud i sortimentet, derved er en dynamisk og nem skilteløsning en god hjælp i hverdagen.

Kristian Rise som kommer frem bag disken og introducerer sig selv som POPLs Beverage Manager, han er hurtigt fremme for at vise deres færdigimplementeret elektroniske hyldeforkanter, som giver lige præcis det blikfang han havde håbet på.

- Drømmen var at give vores Bottleshop et udtryk der gik væk fra de almindelige manilamærker, som oftest bliver brugt i lignende tilfælde. Inden åbningen stod vi derfor og manglede et kvalitetsprodukt, der kunne arbejde sammen med vores egne specialudvalgte kvalitetsprodukter. Det er vigtigt for os med at godt blikfang og en nem tilgang til integrationen i hverdagen, fortæller Kristian.

HURTIG IMPLEMENTERING

- Jeg gik faktisk rundt i supermarkedskæden, MENY, hvor jeg fik øjnene op for hyldeforkanterne de har på deres hylder, og det var faktisk dér jeg fik tanken omkring elektroniske hyldeforkanter til vores nye Bottleshop. Jeg var dog lidt nervøs for, om det blot var noget der blev forhandlet og installeret til større kæder med flere tusinde varer, eller om vi hos POPL kunne være med i gamet, med vores mindre men vigtige installation. Heldigvis var der ikke langt fra tanke til handling, så da jeg tog dialogen med Delfi Technologies, gik der lige omkring en tre ugers tid, så havde vi vores elektroniske hyldeforkanter implementeret og var derfor helt klar til vores åbning af butikken, fortæller Kristian Rise.

Integrationen hos POPL er oprettet igennem Delfi Technologies, så personalet hos POPL hurtigt igennem et Excel-ark kan tilføje, slette og ændre deres informationer på hyldeforkanterne, så de besøgende altid er opdateret omkring varens navn, årgang, land og pris. Det hele sker via en Breece Cloud Plug & Play løsning, hvor de har fået tilkoblet en enkelt trådløs antenne i butikken, som er tilsluttet et internetstik - simpelt og let.

OM POPL BURGER

På Christianshavn i et hyggeligt industrielt miljø, der finder du POPL Burger, hvor folkene bag Noma står bag den populære burgerbar. 
I det fine hjørnehus kan du glæde dig til økologiske og veltilberedte burgere og håndlavede vegetariske burgere samt specieludvalgte vin og øl, som du kan nyde som take-away eller endnu bedre, i deres flotte restaurant indenfor eller udendørs, hvor du får udsigten til havnen. Navnet POPL er delvist inspireret ordet populus i betydningen mennesker og så poppeltræet som et symbol på deres kærlighed og respekt for naturen.

Mere fra...

08.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Unilite optimerer lager- og ordreprocesser med Delfi Technologies’ håndterminalløsning

06.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Lokalt apotek styrker kundekontakten gennem digitale prisskilte

04.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Dansk Flise Lager opgraderer butikkerne med digitale prisskilte

29.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Skjern Maskinforretning: Butikslokale moderniseres med digitale prisskilte og Kramps Retail løsning

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik