Element Logic-CEO nomineret til iværksætterpris

Element Logic er kommet ét skridt tættere på titlen som årets mest innovative virksomhed. Koncernchef Dag-Adler Blakseth har vundet den norske semifinale i EY Entrepreneur of the Year og går dermed videre til den nationale finale.

Element Logics koncernchef Dag-Adler Blakseth er blevet kåret som vinder af semifinalen i den norske udgave af den verdenskendte iværksætter konkurrence, EY Entrepreneur of the Year.

Dag-Adler Blakseth, der sammen med sin bror Kjell Blakseth stiftede Element Logic i 1985, blev valgt ud af et hele 1.838 stort felt. Dommerpanelets valg af Dag-Adler Blakseth blev bl.a. truffet på baggrund hans personlige kvaliteter kombineret med stærke organisatoriske resultater, oplyser EY Entrepreneur of the Year.

En organisatorisk milepæl
Element Logic leverer logistik- og lagerhåndteringsløsninger, herunder det markedsførende robotlager AutoStore ©, til et bredt udsnit af virksomheder inden for industri, distribution og e-handel.

Hos det danske datterselskab Element Logic Danmark ser administrerende direktør Nikolaj Bjørn Eriksen nomineringen af Dag-Adler Blakseth som en milepæl for, hvor langt Element Logic – i dag en international virksomhed med datterselskaber i seks europæiske lande foruden Norge - er nået som organisation inden for logistik og automatiseret lageroptimering.

-Vi er meget  stolte over nomineringen af Dag-Adler Blakseth i Entrepreneur of the Year. Han har drevet organisationen i 30 år og skabt fundamentet for, at vi kan kalde os en førende virksomhed inden for logistik og automatisk lageroptimering. Nomineringen viser også, at vi har ramt plet i forhold til at møde vores kunders behov i takt med, at flere og flere bruger vores løsninger, udtaler Nikolaj Bjørn Eriksen.

Efter adskillige år med kraftig vækst i både Norge og Sverige er Element Logic i de senere år ekspanderet til en række øvrige europæiske lande, herunder Danmark. Nikolaj Bjørn Eriksen har stået i spidsen for den danske organisation siden marts 2018.

Om Element Logic A/S

  • Etableret i 1985
  • En af Nordens førende systemintegratorer inden for lager- og logistikoptimering, primært inden for systemløsninger og AutoStore®
  • Hovedkvarter i Kløfta, Norge, med datterselskaber i Sverige, Danmark, Finland, England, Polen og Tyskland

Mere fra...

18.01.2024Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på Ehandelsdagen 2024

23.10.2023Element Logic AS

Sponseret

Element Logic Danmark bliver Børsen Gazelle 2023

14.09.2023Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på E-handelskonferencen 2023

04.09.2023Element Logic AS

Sponseret

AutoStore rykker ind i dentalbranchen

22.06.2023Element Logic AS

Sponseret

Sanistål foretager kæmpe udvidelse af sit AutoStore-robotlager

08.05.2023Element Logic AS

Sponseret

Onlineapoteket Apotea fremviser verdens første plukkerobotløsning integreret med AutoStore