Element Logic fremviser ny unik automatisk lagerteknologi på LogiMAT 2019

Forestil dig et varelager betjent af intelligente robotter, som bevæger sig hurtigt hen over et tredimensionelt aluminiumsgitter og varer, der plukkes automatisk af kollaborative robotter – det hele styret af software. Velkommen til fremtidens varelager.

Den nye Black Line-serie fra Autostore er noget af det, der vil blive fremvist på Element Logics stand på Logimat 2019..

Hvordan kan sådan et varelager designes mest optimalt? Og hvordan kan man være sikret den højest mulige procespålidelighed, det lavest mulige energiforbrug og den bedst mulige pladsudnyttelse?

Disse og mange andre spørgsmål vil blive besvaret af Element Logic på LogiMAT 2019-handelsmessen i Stuttgart den 19.-21. februar.

Revolutionerende nyt
Element Logic vil være til stede under dette års LogiMAT med nogle revolutionerende nyheder. Som branchens første AutoStore-integrator  vil Element Logic fremvise en ny serie supplerende AutoStore-moduler målrettet de kunder med særlige krav til hastighed og kapacitet – Black Line-serien.

Alle varelagerløsninger fra Element Logic er skræddersyede til kunden, skalerbare og fleksible i deres design. Vores Element Warehouse Control System (EWCS) viser, hvad et velgennemtænkt softwareværktøj til AutoStore® kan betyde i forhold til at optimere et varelagers performance.

”Omkostningerne til lønninger og kvadratmeter stiger konstant, og mangel på plads er altid en udfordring. Vi er derfor nødt til at tænke smart og effektivt, når det drejer sig om plads og produktivitet. Ved at kombinere AutoStore med vores EWCS-modul fremviser vi et konkret best practise-løsningsforslag på de intralogistiske udfordringer, vores kunder står over for i dagligdagen,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark A/S.

Robotarmen plukker automatisk
Derudover vil Element Logic for første gang dele udstillerplads med RightHandRobotics.

Besøgende på RightHandRobotics-standen vil få lejlighed til at se en automatisk vareplukløsning baseret på en kollaborativ robotarm, hvilket muliggør et sikkert samarbejde mellem robot og operatør.

Virksomheden Element Logic
Med over 30 års erfaring inden for varelagerløsninger har Element Logic hjulpet talrige virksomheder i forskellige størrelser og fra forskellige industrier med at imødekomme de stadigt mere komplekse krav og markedsdynamikker i deres respektive markeder.

I de fleste tilfælde udgøres kernen i disse løsninger af det unikke robotlager AutoStore®. Udover denne løsning dækker Element Logics portefølje hele spektret af procesløsninger fra en vare kommer ind på varelageret, til den forlader lageret igen. Foruden automatisk oprejsning og lukning af kasser, etikettering og conveyor-systemer inkluderer løsningerne desuden automatisk robotvarepluk.

Element Logic ser frem til interessante samtaler på messen og er stolt af at kunne fremvise morgendagens varelagerteknologier.

Element Logic – Hal1, stand H21
LogiMAT finder sted den 19.-21. februar i Stuttgart Trade Fair Centre.

Gense højdepunkterne fra Element Logics deltagelse i LogiMAT 2018 her: https://www.logimat-messe.de/en

Kontaktinfo
For yderligere oplysninger: Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør, Element Logic Danmark A/S: + 45 61460961 / Nikolaj.eriksen@elementlogic.dk

Om LogiMAT 2019
Den 17. udgave af den internationale handelsmesse for intralogistiske løsninger og proceskontrolløsninger.

Stuttgart Trade Fair Centre, Tyskland

https://www.logimat-messe.de/en

Mere fra...

18.01.2024Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på Ehandelsdagen 2024

23.10.2023Element Logic AS

Sponseret

Element Logic Danmark bliver Børsen Gazelle 2023

14.09.2023Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på E-handelskonferencen 2023

04.09.2023Element Logic AS

Sponseret

AutoStore rykker ind i dentalbranchen

22.06.2023Element Logic AS

Sponseret

Sanistål foretager kæmpe udvidelse af sit AutoStore-robotlager

08.05.2023Element Logic AS

Sponseret

Onlineapoteket Apotea fremviser verdens første plukkerobotløsning integreret med AutoStore