Er du Amazon-klar?

Med TrueCommerces integration til Amazon gør vi det let og effektivt for dig at sælge på Amazon med minimal manuel indsats.

Er du Amazon-klar?.

Det kan snart ikke komme som en overraskelse for mange, at Amazon er i gang med at gøre sit indtog i det nordiske marked, da det satte sejl i Sverige i efteråret 2020. Det store spørgsmål er så, om den danske detailhandel er klar til denne ”invasion”?

95% af detailhandlen er ikke klar
I en artikel af SCM.dk peger en undersøgelse, lavet af konsulenthuset IMPACT, på, at 95% af detailhandlere ikke er rustet til Amazons indtog i det nordiske marked, og at ni ud af 10 ikke lever op til nogle helt grundlæggende krav for at kunne levere en omni-channel-service, der gør dem i stand til at konkurrere med Amazon.

Mange af detailhandlerne har især svært ved at fastholde deres kunder via loyalitetsprogrammer, deres service og den gode kundeoplevelse, og det er her Amazon gør det rigtig godt og udgør en trussel for den nordiske detailhandel.

If you can’t beat them – join them
Det er naturligt nok at mange virksomheder er bekymrede, da Amazon har haft en stort effekt på handlen i mange af de lande, hvor de er tilstede. Dansk Industri beskriver, at Amazon har vendt op og ned på markedet i blandt andet Tyskland og USA, og har opnået store markedsandele.

Det er derfor værd at overveje, om man skal tilslutte sig denne bølge og derved imødekomme truslen fra Amazon ved at slå pjalterne sammen og koble sig op til deres markedsplads. Som man siger – If you can’t beat them, join them.
Måden at gøre det på er ved at integrere til Amazon Seller Central.

Læs videre her og hent vores gratis materiale om B2B eCommerce og integration til markedspladser

Mere fra...

04.07.2024TrueCommerce

Sponseret

B2G-e-fakturering i Litauen

03.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Digitaliser din supply chain

02.07.2024TrueCommerce

Sponseret

En introduktion til elektronisk fakturering

01.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om PEPPOL

15.05.2024TrueCommerce

Sponseret

Obligatorisk e-fakturering i Polen

14.05.2024TrueCommerce

Sponseret

Det nye e-faktureringsmandat i Tyskland