Etex Nordic: Sikkerhed frem for alt

N.C. Nielsen har leveret fem sikkerhedsgule Linde E35L/387 el-truck til Etex Nordic, der blev sat i drift ved indgangen til 2022. De nye Linde-truck er spækket med avanceret sikkerhedsteknologi og de erfarne truckførere har tillært sig de nye Linde-features, som bidrager yderligere til at mindske risikoen for ulykker og påkørsler.

Etex Nordic er en del af den internationale Etex-koncern, der fremstiller fibercementløsninger til facader. Hos Etex har sikkerhed absolut førsteprioritet. Den er synlig overalt på koncernens nordiske centrallager, hvor visuelle markeringer, værnemidler, truckflåde og iøjnefaldende sikkerhedsudstyr på medarbejderne vidner om det højest tænkelige sikkerhedsniveau.

"Vi har en meget konsekvent holdning til sikkerhed i Etex. Der kommer strenge sikkerhedskrav fra centralt hold, som bliver implementeret i alle grene af koncernen. Vi har opbygget en rigtig god sikkerhedskultur og den bidrager i høj grad til et velfungerende arbejdsmiljø, hvor vi alle passer godt på hinanden", fortæller Warehouse Manager Alex Gotthardsen fra Etex Nordic.

Etex Group ønsker fuld kontrol over forsyningskæden. På centrallageret i Rødekro kommer dagligt en håndfuld lastbiler med egne produkter, der fremstilles på koncernens europæiske fabrikker. De bringes til lageret af chauffører, der kender alt til koncernens høje sikkerhedskrav og både levering af indkomne produkter som afhentning til byggemarkeder foregår efter alle kunstens regler. 

"Vi har en nogenlunde ensartet strøm af produkter gennem vores lager. Det er ikke komplicerede eller ”farlige” produkter i sig selv, men forholdsvis tunge læs af specialpaller, der skal håndteres med stor akkuratesse af vores medarbejdere. Selv ved disse standardopgaver går vi ekstremt meget op i sikkerhed og at alle regler bliver overholdt til punkt og prikke", pointerer Warehouse Manager Alex Gotthardsen fra Etex Nordic.

Linde – det sikre valg
Valget af de nye Linde el-truck fra N.C. Nielsen flugter med de høje standarder i Etex-koncernen, hvor Linde er det foretrukne truckmærke. Hos Etex Nordic stod man sidste sommer over for at skulle forny truckflåden og Linde var inde i billedet som en af flere kandidater. Etex havde opstillet en længere ønskeseddel til deres kommende maskiner, hvor sikkerheden igen var i fokus.

De fem neddroslede Linde E35L/387 el-truck er i sig selv sikre og gennemprøvede maskiner, og med en komplet sikkerhedspakke går Etex ikke ned på udstyret. Alle Linde el-truck er koblet på flådestyringen Linde Connect, udstyret med visuel sikkerhed i form af blitzlys, Linde BlueSpot og Linde Warning Lines samt Linde Speed Assist, der regulerer hastigheden ved ude- og indekørsel.

På alle Linde el-truck er monteret en orangefarvet sikkerhedssele, der skal placeres korrekt inden truck kan sættes i gang. Med et bakkamera kan Linde-truckføreren konstrant holde et vågent øje med, hvad der foregår bag ved trucken og med Linde Safety Guard sikkerhedssystem adviseres både truckfører og gående personer via en sensor med lyd, lys og vibrationer, når de nærmer sig hinanden.

"Vi har haft en meget positiv dialog med Etex Nordic, som skal have ros for at have så skarpt et fokus på sikkerhed. De er gået all-in på sikkerhed og har ønsket en meget omfattende sikkerhedspakke, hvor de forskellige elementer understøtter hinanden. Med afsæt i den nyeste Linde-teknologi har vi kunnet levere en state-of-the-art sikkerhedsløsning til Etex Nordic", udtaler Key Account Manager Lars Holm Hansen fra N.C. Nielsen.

Mere fra...

05.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

En investering i sikkerhed er en investering i dine medarbejdere

31.10.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde tager fra hos Randers Tegl

24.08.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Flere maskiner til Gothenburg RoRo Terminal

14.08.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fremtidens truckteknologi med Linde og N.C. Nielsen

21.06.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bring får fem nye maskiner på Oslo Havn

15.06.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde E50 med frontlifter håndterer baller i halmhuset