Få den nyeste opdatering på den nye bogføringslov i Danmark

Deltag til vores webinar og bliv opdateret om den danske bogføringslov! Vi inviterer til webinar om e-fakturering, der dækker de seneste opdateringer om den danske lovgivning samt relevante ændringer i andre europæiske lande.

Foto: TrueCommerce

Skattemyndighederne fortsætter med at stramme kravene til elektronisk fakturering for at styrke kontrol, øge effektiviteten og bekæmpe momssvindel. I Danmark er der også fokus på at fremme digitaliseringen af regnskabs- og bogføringsprocesserne i danske virksomheder.

TrueCommerce inviterer dig til vores webinar torsdag den 7. december kl. 13:00 – 13:30, hvor vi særligt vil fokusere på de seneste ændringer i Danmarks bogføringslov vedrørende e-fakturering. Webinaret giver dig indsigt i de nyeste ændringer i den danske lovgivning, hvilket er afgørende for virksomheder med aktiviteter i Danmark og elektronisk fakturering. Vi vil også opdatere dig om nye krav i Polen og Tyskland.

Vores værter, Flemming Christensen, Product Manager, og Michael Hoch, Pre-Sales Engineer, vil præsentere TrueCommerces e-faktureringsløsning.

Kan du ikke deltage live? Tilmeld dig alligevel, så sender vi optagelsen til dig efterfølgende.

Tilmeld dig her.

Bemærk: Webinaret afholdes på engelsk.

Mere fra...

21.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Derfor bør du opgradere din On-Premise-løsning

15.02.2024TrueCommerce

Sponseret

SAP Excellence Day 2024

14.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Mød os på Retail Ready 2024!

13.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Vigtig opdatering på e-fakturering i Polen

09.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Blog: Den nye bogføringslov

06.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Elektronisk fakturering i Rumænien