Fem højdepunkter for den nye Astro WMS 7.90

Astro WMS bliver konstant udviklet og forsynet med nye funktioner. Her følger fem højdepunkter i den nyeste version, som er tæt på at blive frigivet.

Astro WMS er et skalerbart standard lagersystem til små, mellemstore og store lagre samt distributionscentre Systemet tilpasser sig til dine behov afhængig af for eksempel lagerets størrelse, graden af kompleksitet og om processerne er manuelle, halvautomatiserede eller helautomatiserede. I Consafe Logistics arbejder vi innovativt. Selvfølgelig er Astro WMS konstant opdateret og i stand til at blive opgraderet. Med to nye lanceringer hvert år vil systemet sikre, at din forretning er på forkant. Snart vil Astro WMS 7.90 være klar til at hæve niveauet endnu højere for din lagerstyring.

1. Merværdiskabende services

Er I udfordret af den stærke trend ”postponement” også kaldet "mass customisation"? Mens mange markedsledere anstrenger sig for at finde måder at forbedre effektiviteten og stadig være fleksible, så øges kravene til lagerprocesserne. Værdiskabelse som samlinger og pakning er ikke længere exceptionelle; det er blevet en del af hverdagen. Astro WMS 7.90 indeholder cutting edge support såsom BOM (bills of material), udstyrs- og produktionsopgaver. Vores lagerstyringssystem understøtter disse nye kerneopgaver. Det er sådan, vi fortolker "fremtidssikring".

2. 3PL Web klient

3PL virksomheder og deres klienter har brug for adgang til deres data uafhængig af distance for at håndtere produkter og ordrer. Vores 3PL Web Client gør det muligt for tredjepartslogistik virksomheder at tilbyde deres klienter en webbaseret brugerflade, når de skal håndtere ordrer til lageret. Vores løsning tillader 3PL virksomheder at klare de nødvendige integrationer uden bekostelige brugerflader og samtidig sikre fleksibilitet.

3. RFID

Har du overvejet at bruge "RFID Tag reading" og "Loading by Assignments", når du skal laste pakker ind i lastbilen med gaffeltruck og samtidig opdatere dit WMS med informationer? Astro WMS 7.90 understøtter denne nye lastemetode for at øge kvaliteten af udførelsen. Dette kan lade sig gøre ved at TrPacs flyttes gennem den rigtige port og dermed til den rigtige lastbil.

4. Varer-til-mand plukning

Varer-til-mand plukning (Pick Station) er en metode, der passer til mange halvautomatiserede virksomheder. At arbejde på denne måde sparer værdifuld tid og hjælper med at undgå dyre fejltagelser, der skyldes menneskelige fejl. At vælge Astro WMS til at understøtte dine processer betyder at vælge en standardløsning, der er konfigureret til dine specielle behov. Du behøver ikke at specialfremstille eller skræddersy funktionaliteten. Det hele resulterer i, at du kommer den hurtigste vej til målet.

5. Pallet pool service

Den nye løsning håndterer paller i varemodtagelsen og -forsendelsen. Det giver et overblik over kvantitet og kvalitet for palleejeren. Palleejere kan være 3PL klienter eller lagrene selv (3PL udbydere) og deres respektive transportkontrakt. Når du ved, hvor dine paller er, så ved du også, hvor dine investeringer er.

Mere fra...

05.02.2024Consafe Logistics

Sponseret

2024 trend report

21.11.2022Consafe Logistics

Sponseret

The importance of flexible warehouse automation.

04.04.2022Consafe Logistics

Sponseret

AUTOMATED WAREHOUSE SYSTEMS – THE CASE FOR FLEXIBILITY

03.02.2022Consafe Logistics

Sponseret

4 warehouse management challenges and how to solve them

18.01.2022Consafe Logistics

Sponseret

What is warehousing?

04.01.2022Consafe Logistics

Sponseret

The future of a digital warehouse is driven by data