Hør om Proshops erfaringer med lagerautomation

Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør for webshoppen Proshop, er én af oplægsholderne på konferencen Commerce Excellence 2019. Han vil bl.a. fortælle om, hvordan Proshop har brugt sit robotlager til at forblive konkurrencedygtig i et presset marked.

Her ses Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør i Proshop (th) og adm. direktør i Element Logic Danmark, Nikolaj B. Eriksen..

Bliv klogere på automation, IT og intern logistik, når Element Logic sammen med en række andre partnere inviterer til heldagskonferencen Commerce Excellence 2019 den 8. oktober i Aarhus Musikhus.

På Commerce Excellence kan du møde en række first-movers fra både B2C og B2B-segmentet, som vil dele ud af de erfaringer og udfordringer, de har haft med bl.a. IT-infrastruktur, logistik og Omnichannel-strategi.

Én af dem er Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør for den førende danske webshop Proshop. Han vil bl.a. fortælle om, hvordan Proshop bruger et AutoStore-robotlager fra Element Logic til at forblive konkurrencedygtig i et stadigt mere presset marked.

2.500 varer hver dag
Proshop sender 2.500 varer ud til kunderne hver eneste dag i et tempo, der ikke ville være muligt uden hjælp fra en flåde af lagerrobotter.  Robotlageret har øget Proshops lagerplads med 75 procent og reduceret behovet for manuel varehåndtering til et minimum.

Du kan læse mere om Proshops robotlager her: https://www.elementlogic.net/cases/experienced-annual-growth-of-20-percent-after-investing-in-one-of-denmarks-biggest-autostore-installation/

Skal du med til Commerce Excellence 2019? Læs mere om konferencen her

Mere fra...

18.01.2024Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på Ehandelsdagen 2024

23.10.2023Element Logic AS

Sponseret

Element Logic Danmark bliver Børsen Gazelle 2023

14.09.2023Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på E-handelskonferencen 2023

04.09.2023Element Logic AS

Sponseret

AutoStore rykker ind i dentalbranchen

22.06.2023Element Logic AS

Sponseret

Sanistål foretager kæmpe udvidelse af sit AutoStore-robotlager

08.05.2023Element Logic AS

Sponseret

Onlineapoteket Apotea fremviser verdens første plukkerobotløsning integreret med AutoStore