Hästbackas Bildelar AB: Digitale prisskilte effektiviserer butiksdrift og kundeservice

Hästbackas Bildelar AB, som har solgt bildele på det svenske marked siden 1995, har truffet en innovativ beslutning om at implementere digitale prisskilte fra Delfi Technologies for at frigøre personalets tid til at hjælpe kunderne mere effektivt i butikken.

Foto: Delfi Technologies

Hästbackas Bildelar AB, som har solgt bildele på det svenske marked siden 1995, har truffet en innovativ beslutning om at implementere digitale prisskilte  fra Delfi Technologies for at frigøre personalets tid til at hjælpe kunderne mere effektivt i butikken.

Hos Hästbackas Bildelar i Avesta (Sverige) finder man en ægte iværksætter i Fabian Hästbacka. Han har solgt bildele siden 1995 og er fremsynet af natur med en meget nysgerrig tilgang. Som selvstændig erhvervsdrivende er han altid klar med nye ideer og stræber altid efter at realisere dem.

Det seneste initiativ er at erstatte butikkens papirprisskilte med en digital løsning, hvilket giver personalet et effektivt værktøj til at forbedre deres daglige rutiner og styrke kommunikationen med kunderne. Derfor henvendte Fabian Hästbacka sig til Delfi Technologies for at undersøge mulighederne med moderne digitale prisskilte.

De digitale prisskilte viser ikke kun produkter og priser på en pæn og organiseret måde. Med appen BreeceGO kan butikken tilføje ekstra salgsinformation på skiltene, hvilket gør det klarere og lettere for kunderne som er bilejere, virksomheder og autoværksteder at få yderligere ønsket information hurtigt og korrekt på hylden.

Med Delfi Technologies har vi fået mere end bare en leverandør, vi har fået en samarbejdspartner, der er engageret og lydhør over for vores behov. Det giver os en komplet løsning og muligheden for at bidrage til realisering af innovative idéer med optimering af brugen af de digitale prisskilte.

Fabian Hästbacka ejer, Hästbackas Bildelar BDS

Altid korrekt produkt- og prisinformation

Hästbackas Bildelar ønskede også at forbedre kundeservicen ved at skabe en mere dynamisk og effektiv arbejdsdag med håndtering af de mange bildel og priser. Med digitale prisskilte ser kunderne nu altid korrekt produktinformation og priser på hylderne. Dette eliminerer enhver form for fejl og misforståelser og skaber samtidig større tillid til butikkens prissætning.

En anden grund til beslutningen om at implementere digitale prisskilte var behovet for at kunne reagere hurtigt på eventuelle prisændringer fra leverandører. Når butikken kan opdatere priserne i realtid, giver de digitale skilte mulighed for at forblive konkurrencedygtige på markedet.

Enkel installation og opstart

Overgangen til digitale prisskilte har været problemfri og hurtig. En af fordelene ved løsningen fra Delfi Technologies er den Plug & Play enkle installation og opstart af løsningen, hvilket har gjort, at butikken hurtigt har kunnet drage fordel af fordelene ved den nye teknologi.

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Tydelig visning af kampagner

De digitale prisskilte muliggør tydelig visning af kampagner og tilbud på hylderne – f.eks. hvor meget kunden sparer ved kampagnen. Dette gør det lettere for kunderne at opdage og forstå aktuelle tilbud, hvilket kan bidrage til øget salg. Personalet behøver ikke længere manuelt ændre skilte for at fremhæve kampagner, hvilket frigiver mere tid til at betjene kunderne.

De digitale displays fås i forskellige størrelser, fra små skilte til mindre bildel og tilbehør til større A4-lignende skilte, der passer særligt godt til detaljeret information, præsentation af biler, kampagner, osv.

Brugervenlig mobil-app

Delfi Technologies mobil-app (BreeceGo) kan bruges på alle mobiltelefoner, såsom Android og iPhone. Her får personalet et virkelig brugervenligt værktøj til at administrere hele løsningen online, uanset hvor de er. Dette giver personalet fuld kontrol og overblik over produktimport, displays og senderen i butikken. Personalet kan nemt tilføje ekstra salgsinformation på skiltene, f.eks. ekstra prislogoer eller beskeder, hvilket giver en ekstra dimension til kundeoplevelsen.

Eksempler på brug af ekstra information på skiltene:

  •  ”Finns i kassan”
  •  ”Fabian Rekommenderar”
  •  ”Gratis spolarvätska vid köp av torkarblad”
  •  ”PRESENTTIPS”

For Hästbackas Bildelar er kombinationen af ny teknologi og partnerskabet med Delfi Technologies værdifuldt med henblik på at frigøre butikspersonalets tid til at fokusere mere på kundeservice, hvilket igen bidrager til en mere effektiv og dynamisk hverdag i butikken.

– Med Delfi Technologies har vi fået mere end bare en leverandør, vi har fået en samarbejdspartner, der er engageret og lydhør over for vores behov. Det giver os en komplet løsning og muligheden for at bidrage til realisering af innovative idéer med optimering af brugen af de digitale prisskilte, siger Fabian Hästbacka, ejer af Hästbackas Bildelar AB.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte