HighJump Software opkøber Atlas Products International

Udbyder af supply chain-software udvider deres løsningsportefølje med flere løsninger til B2B-integration og elektronisk fakturering i Europa.

16.07.2014

Sponseret

Gabriella Schiang, Marketing Manager, HighJump B2Bi Solutions Group, TrueCommerce

MINNEAPOLIS og MANCHESTER UK – 16. juli 2014 -- HighJump Software, global udbyder af supply chain management-software offentliggjorde i dag, at de har opkøbt britiske Atlas Products International, som udbyder Software as a Service (SaaS)-baserede løsninger til business-to-business (B2B) EDI-integration, sikker dataoverførsel og elektronisk fakturering.

Atlas er markedsledende inden for EDI og B2B-integration og har mere end 2.200 kunder i Storbritannien og Irland. Atlas’ kerneprodukt er Atlas Exchange; en løsning til sikker dokumentudveksling, som omfatter et “connect-once, access-all”-netværk, hvor retailere, producenter, leverandører og udbydere af transporttjenester bliver sikkert forbundet med hinanden. Atlas’ værktøjer til B2B-integration konverterer og oversætter vigtige forretningsdokumenter lokalt eller i skyen. Atlas tilbyder også en SaaS-baseret leverandørportal (Supplier Portal), som på tværs af netværket synkroniserer produktkataloger og strømliner den elektroniske fakturaudveksling og -betaling mellem alle parter i netværket.

“Atlas tilbyder et unikt sæt værktøjer, som gør det muligt for virksomheder at effektivisere deres elektroniske handel og blive mere konkurrencedygtige på nutidens marked, hvor alt er forbundet,” siger Michael Cornell, CEO of HighJump Software. “Dette opkøb udvider vores globale Trading Partner Network, både hvad angår løsninger og geografi, og det supplerer fint vores eksisterende forretningsenheder HighJump B2Bi, som er førende på markedet i Danmark og Norden, og TrueCommerce, hvis Trading Partner Network dækker Nordamerika.”

“At blive en del af HighJump giver Atlas enorme muligheder og ekstra ressourcer til at udvide og markedsføre vores løsninger,” siger Allan W. Gray, grundlægger og adm. direktør for Atlas. “Vores løsninger supplerer HighJump Softwares løsningspakke, og vores kunder vil få værdi af den teknologiske platform og de ekstra produkter, som HighJump kan tilbyde.”

Om Atlas Products International
Atlas Products International er blevet internationalt anerkendt som en innovativ og resultatfokuseret udbyder af e-business-løsninger. Atlas specialiserer sig i supply chain-løsninger til EDI og B2B-integration og har et tæt samarbejde med brancheorganisationer som BASDA og GS1 samt en lang række strategiske samarbejder. Atlas’ løsninger omfatter EDI og B2B-integration, sikker dokumentudveksling og internationalt prisbelønnede Saas-baserede leverandørportaler. For yderligere oplysninger henvises til http://www.atlasproducts.com.

Om HighJump Software Inc. 
HighJump Software er en global udbyder af supply chain management-software, som effektiviserer strømmen af varer og information fra leverandør til forhandler. HighJump Softwares løsninger er rige på funktioner og nemme at integrere, og de væksten og udviklingen hos virksomheder, der opererer inden for distribution, fødevarer, transport, retail, sundhed og forbrugsvarer. For yderligere oplysninger henvises til http://www.highjump.com.

HighJump og HighJump Software er varemærker tilhørende HighJump Software Inc., registreret i USA og andre lande.

Læs mere her

Mere fra...

04.07.2024TrueCommerce

Sponseret

B2G-e-fakturering i Litauen

03.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Digitaliser din supply chain

02.07.2024TrueCommerce

Sponseret

En introduktion til elektronisk fakturering

01.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om PEPPOL

15.05.2024TrueCommerce

Sponseret

Obligatorisk e-fakturering i Polen

14.05.2024TrueCommerce

Sponseret

Det nye e-faktureringsmandat i Tyskland